OGROMAN PROBLEM

PSG IMA ZASTRAŠUJUĆI PLAN: Francuski stručnjak uvjeren: ‘Messi, Neymar i Mbappe ne mogu biti u istom klubu iz jednog prostog razloga’

Svi nogometni zaljubljenici pitaju se kako bi izgledao napada s njima trojicom

“Messi u PSG-u ? Dobrodošli su najbolji na svijetu”, kazao je novi trener Paris Saint-Germaina Argentinac Mauricio Pochettino (48) prije nekoliko dana na prvom druženju s novinarima na Parku prinčeva otkako je početkom godine stigao u Pariz.

“Glasine ćemo ostaviti po strani. Ovo je moja prva tiskovna konferencija, imat ćemo vremena za takve razgovore.”

Kao što je poznato Messi je ljetos zatražio transfer te su ga već svi vidjeli kod Pepa Guardiole u Manchester Cityju, ali je poslije sage ostao na Camp Nou. A nakon što je nedavno Neymar javno poručio kako iduće sezone želi opet igrati s Messijem u istoj momčadi krenule su glasine da će na ljeto u PSG.

Francuski prvak ne bi imao ništa protiv da im udarnu iglu momčadi čine Neymar, Kylian Mbappé i Messi, međutim, tamošnji novinar Julien Laurens uvjeren je kako je taj scenarij gotovo nemoguć.

“S obzirom na financijski fair play i pandemiju te koliko je ona utjecala na sve velike klubove, ne znam kako, samo kada je riječ o plaćama, možete u momčadi imati Neymara., čija je plaća oko 30 milijuna eura, Messija s oko 60 milijuna godišnje i Mbappéa koji bi novim ugovorom trebao imati primanja kao Neymar”, rekao je Laurens u Sky Sportsovom podcastu Transfer Talk.

“Samo njih trojica koštala bi klub oko 150 milijuna eura godišnje. Financijski je to nemoguće. Međutim, čini se kako oni najavljuju da će ga pokušati dovesti, ali ja mislim da to nije realno”, dodao je.

Argentinac još nije donio konačnu odluku. Sam je rekao kako ne zna što će se dogoditi kad sezona završi. Ako Barcelona osvoji jedan od velikih trofeja i novi predsjednik iznese dobar plan za budućnost Messi bi lako mogao ostati na Camp Nou.

Povratak na Net.hr