PRVO JE POSLAO KLIČKA U MIROVINU, A SAD SE SPREMA U KAVEZ: / Boksački kralj želi obračun s MMA borcem

Image
Image

U iščekivanju dosad neviđenog boksačkog meča u kojemu će 26. kolovoza u Las Vegasu rukavice ukrstiti Floyd Mayweather Jr.

21.8.2017.
18:23
VOYO logo

Britanac je krajem travnja poslao legendarnog Ukrajinca Vladimira Klička u mirovinu, a sad, dok čeka izazivače za naslov svjetskog prvaka po verzijama IBF, WBA Super i IBO, izjavio je kako je spreman boriti se i protiv nekog od MMA boraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sviđa mi se borba, bilo koje vrste. Prihvatio bih borbo po njihovom pravilima. Ne bi mi bilo lako jer MMA borci mogu udarati rukama, nogama, laktovima, mogu gušiti suparnika'. Za učenje takve tehnike ipak bi mi trebalo vremena. Ipak, kad govorimo o čistoj borbi, tu sam jak, tako da imam svoje adute", kazao je Anthony Joshua.

Puno boksača nije se snašlo u MMA svijetu

Nekim boksačima nije bio lagan prijelaz u MMA svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno njih je doživjelo poraz u borbi u parteru. James Toney i Roy Jones bili su sjajni boksači, ali nisu se mogli boriti u kavezu, na tlu bi uvijek gubili mečeve", dodao je Joshua.

Na meču Mayweathera i McGregora moglo bi se "okrenuti" oko 600 milijuna dolara, možda je taj iznos zaintrigirao Joshuu koji bi, po najnovijem, rado ušao u kavez..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne boriš se protiv čeka, nego protiv boksača. Ne vjerujem da je Mayweather izašao iz mirovine zbog novca, njemu to ne treba. Izašao je na McGregorov poziv jer su to tražili navijači", dodao je britanski boksač.

'Mayweather će uvjerljivo slaviti'

Za subotnji spektakl u Las Vegasu, Joshua je prognozirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predviđan uvjerljivu pobjedu Mayweathera. Pogledajte sve sjajne boksače protiv kojih se borio, Floyd ih je u meču učinio prosječnima. Conor nema izgleda. Dolazi na Floydov teren i iako je sjajan UFC borac, on nije sjajan boksač. Tu je najveća razlika".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo