PRVI TRIJUMF RIMLJANA: / Roma razbila Sassuolo, Nikoli Kaliniću ni minute

Image
Foto: Profimedia, ddp USA

Tek je u trećem kolu Roma uspjela slaviti u prvenstvu

15.9.2019.
21:04
Profimedia, ddp USA
VOYO logo

Nakon dva remija nogometaši Rome napokon su upisali pobjedu, na Olimpicu je u nedjelju stradao Sassuolo sa 4-2. Već nakon 33 minute bilo je 4-0 za Romu, a strijelci su bili Bryan Cristante (12), Edin Džeko (19), Henrikh Mkhitaryan (22) i Justin Kluivert (33). U nastavku Sassuolo je samo uspio ublažiti poraz pogocima Domenica Berardija (53, 72). Nikola Kalinić, koji je na posudbi u Romi, ostao je na klupi.

Nakon poraza u prva dva kola talijanskog prvenstva, Cagliari je u nedjelju u gostima dobio Parmu sa 3-1, a hrvatski veznjak Marko Rog ponovno je bio u početnoj postavi Cagliarija i igrao je do 83. minute. Dvostruki strijelac za Cagliari bio je Luca Ceppitelli (23, 39), a jedan pogodak dodao je Giovanni Simeone (77), dok je za Parmu zabio Antonino Barilla (58).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPAL iznenadio Lazio

Lazio je u gostima kod SPAL-a vodio od 17. minute, kada je Immobile zabio iz penala. No, u drugom poluvremenu igrači SPAL-a uspjeli su napraviti preokret. Andrea Petagna u 63. minuti pogađa za 1-1, a pobjedu domaćinima donosi slovenski nogometaš Jasmin Kurtić u sudačkoj nadoknadi (90+2). Rezervni golman SPAL-a Karlo Letica ostao je na klupi za pričuve.

Brescia je nakon prvog poluvremena vodila sa 3-1, da bi gosti iz Bologne na kraju slavili sa 4-3. Ključni trenutak dogodio se u 48. minuti kada je Brescia ostala sa igračem manje, jer je veznjak Daniele Dessena dobio drugi žuti karton zbog simuliranja. Nakon toga uslijedio je preokret i golovima Rodriga Palacia (56), Stefana Denswila (60) i Riccarda Orsolinija (80) Bologna je došla do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-33-24644', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo