PRVAKU NIKAKO NE IDE OVE SEZONE: / Znamo tko je kriv za Barcelonin neuspjeh

Image
Foto: AFP

Nevjerojatno zvuči podatak da je Barcelona ove sezone primila čak tri puta po četiri gola. Kataloncima zabija "tko se sjeti".

25.9.2015.
8:50
AFP
VOYO logo

Prošle sezone Claudio Bravo držao je rekord po minutama neprimljenog gola, u čak devet prvih utakmica Primere, Barcelonin vratar ostao je netaknute mreže. Kapitulirao je tek u El Clasicu, na Santiago Bernabeuu su mu igrači Reala utrpali tri gola.

Ter Stegen je ove sezone primio već 17 golova!

I ove sezone, Bravo je dobro započeo sezonu u španjolskom prvenstvu, Barcelona je s 1:0 slavila kod Malage i protiv Athletica, ali onda je Čileanac krajem kolovoza zaradio ozljedu lista. I između vratnica je stao Marc-Andre Ter Stegen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački vratar pokazao se pravom "rupom" na Barcinim vratima, upravo je on stajao na golu, kad je Barcelona primila tri "četvorke"! Ter Stegenu ne ide nikako, a dodatno poniženje priredio mu Romin igrač Alessandro Florenzi, zabivši mu na Olimpicu u Ligi prvaka pogodak gotovo s centra!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretni žuti dresovi

Može se reći da su Barceloni nesreću donijeli i žuti dresovi, inspirirani katalonskom zastavom. Prekrasna druga garnitura pokazala se "vrlo propusnom", s njom su se Barçi dogodila dva velika kiksa... Kataloncima ne ne pomaže ni činjenica da je to njihova najprodavanija "gostujuća" garnitura dresova u povijesti.

Kad se oporavi Claudio Bravo saznat ćemo je li problem u dresovima, ili ipak u vrataru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo