PRVA POBJEDA 'KRALJEVA': / Real deklasirao City, Modriću 45 minuta

Image

Nogometaši Real Madrida svladali su Manchester City s uvjerljivih 4-1 (3-1) u pripremnoj utakmici odigranoj u petak na Melbourneu Cricket Groundu pred 99.

24.7.2015.
15:24
VOYO logo

Utakmica je odigrana u sklopu International Champions Cup turneje koja se proteže na tri kontinenta (Sjeverna Amerika, Australija, Azija), a Real je pokazao znatno bolje lice nego u dvoboju s Romom, kad u regularnom vremenu Benitezova momčad nijednom nije uspjela zatresti mrežu te je na kraju poražena u raspucavanju s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novom Realovom treneru Rafi Benitezu ovo je prva pobjeda na klupi "kraljevskog kluba" u kojoj su strijelci bili Karim Benzema (21), Cristiano Ronaldo (25), Pepe (44) i Denis Čerišev (73). Jedini pogodak za Manchester City postigao je Yaya Toure (45+4) iz neopravdano dosuđenog kaznenog udarca. Sudac je, naime, pokazao na bijelu točku, zbog igranja rukom Sergija Ramosa, ali se to dogodilo izvan kaznenog prostora.

Luka u prvih jedanaest

Luka Modrić je, baš kao i protiv Rome, bio u početnoj postavi i odigrao je jedno poluvrijeme u kojem od hrvatskog reprezentativca nismo vidjeli mnogo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

No, čini se da mu je Benitez u ovom dvoboju više namijenio defenzivnu ulogu, jer se Modrić vrlo rijetko priključivao napadačkim akcijama te je većinu vremena proveo u igri na obrambenoj polovici Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madriđani su poveli kad je Karim Benzema odlično reagirao na ubacivanje Garetha Balea s desne strane i volejem s desetak metara svladao nemoćnog Joea Harta. Samo četiri minute poslije bilo je 2-0 kad je Ronaldo sjajno primirio dugu loptu Tonija Kroosa i prebacio istrčalog Harta koji je zahvatio loptu, ali nije uspio spriječiti da prijeđe gol-crtu.

Na 3-0 povisio je Pepe poslavši loptu u mrežu glavom nakon ubacivanja iz kuta. Asistent je bio Isco, baš kao i kod posljednjeg Realovog pogotka, jedinog u drugom poluvremenu ovog dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo