VELIKI ŽUTI

PROSINEČKI TJEŠI KOVAČA: Ne brinite, Hrvatska će sigurno na Euro!

Robert Prosinečki “zaradio je plaću” u Azerbajdžanu, protiv jake Hrvatske njegova je momčad osvojila bod (0:0). Naravno, legendarni Žuti nije nakon utakmice mogao sakriti osmijeh s lica.

“Igrali smo s  jednom od najboljih reprezentacija u Europi, koja ima sjajne igrače iz najvećih klubova. Moram itekako biti zadovoljan. Borili smo se najbolje što možemo, tom borbenošću zaslužili smo bod”, kazao je Prosinečki nakon utakmice.

‘Imali smo malo i sreće’

U prvom dvoboju Hrvatska je s čak 6:0 svladala Azere u Osijeku, ali tada je na klupi bio Berti Vögts. Prosinečki je preporodio Azerbajdžan, u tri utakmice njegova je momčad osvojila čak pet bodova u euro-kvalifikacijama

“Nakon 2:0 protiv Malte i 0:0 s Norveškom, igrači su dobili na samopouzdanju. Imali smo malo i sreće, jer to ti treba protiv reprezentacije kao što je Hrvatska. Uspjeli smo osvojiti bod, super za budućnost azerbajdžanskog nogometa”, dodao je Prosinečki koji nije zaboravio svoju bivšu reprezentaciju, gdje je čak u stožeru Slavena Bilića bio jedan od pomoćnika.

‘Novi spektakl protiv Talijana’

“Hrvatska je uvijek favorit. Nadam se da će u Norveškoj biti bolja i pobijediti, a sigurno će ići na Euro.”

Azerbajdžan se sprema za još jednog velikog suparnika.

“Na dobrom smo putu, sad igramo protiv Malte, a onda nam u listopadu dolazi Italija, što će opnovno biti spektakl”, zaključio je Prosinečki.

Povratak na Net.hr