PROSINEČKI POZVAO U REPKU JEDNOG OD NAJVEĆIH DINAMOVIH TALENATA: / 'Nemamo mi milijun igrača...'

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Nogometna javnost u BiH je razočarana što "zmajevi“ nisu već kroz kvalifikacije osigurali odlazak na Europsko prvenstvo

31.10.2019.
13:15
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine RobertProsinečki objavio je u četvrtak u Sarajevu popis od 25 igrača za posljednje dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2020. protiv Italije 15. studenoga u Zenici i Lihtenštajna tri dana kasnije u Vaduzu.

Image
DINAMO NAPUŠTA JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA: /

Za njega su se tukli s Hajdukom, a sada minute mora tražiti drugdje

Image
DINAMO NAPUŠTA JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA: /

Za njega su se tukli s Hajdukom, a sada minute mora tražiti drugdje

Na popisu su dva nova nogometaša - krilni napadač LukaMenalo, igrač zagrebačkoga Dinama koji je na posudbi u Ljubljanskoj Olimpiji, te bivši nogometaš Osijeka Haris Hajradinović, koji se nametnuo dobrim igrama u turskoj Kasimpaši .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik "zmajeva“je na konferenciji novinarima potvrdio kako u dvije zadnje kvalifikacijske utakmice računa i na ključnoga napadača i kapetana momčadi EdinaDžeku, koji je zbog ozljede propustio susrete protiv Finske i Grčke, kao i na veznjaka Juventusa MiralemaPjanića, koji je nedavno protiv Leccea zadobio ipak lakšu ozljedu .

Gojak ima problema

"Nemamo mi milijun igrača, pozvali smo i AmeraGojaka, koji ima problema s ozljedom skočnog zgloba. Razgovarao sam s njim, pa ćemo vidjeti koliko će trajati oporavak. Amer mi je rekao da će biti spreman do sredine studenoga , ali to još moramo vidjeti. Dolazi nam Italija, u Zenici uvijek igramo jako dobro i to je svakako dobra prigoda da odigramo dobar meč i pokažemo da zaista vrijedimo“, kazao je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic
Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic

Amer Gojak (lijevo) i Emir Dilaver Photo

BiH je nakon nedavnoga poraza od Grčke u Ateni šanse za izravni plasman na Euro svela na minimum, odnosno teoriju.Glavnom konkurentu Finskoj, koja se nalazi na drugome mjestu na ljestvici, potrebna je još samo domaća pobjeda nad autsajderom Lihtenštajnom. Šansu će bh.nogometaši tražiti u baražu u ožujku sljedeće godine do kojeg su došli dobrim igrama u Ligi nacija i osvajanjem skupine .

Nogometna javnost u BiH je razočarana što "zmajevi“ nisu već kroz kvalifikacije osigurali odlazak na Europsko prvenstvo, a još i više su ogorčeni slabim igrama i nezalaganjem svojih nogometaša na vrlo važnim utakmicama i gostujućim porazima protiv Finske, Armenije i Grčke čime je nestala šansa za izravni plasman na EURO 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo