PROŠAO U TRI SETA: / Borna Ćorić preokrenuo meč i izborio 3. kolo jakog turnira

Image
Foto: AFP

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u 3. kolo ATP turnira u američkom Winston-Salemu, on je u susretu 2.

23.8.2017.
8:55
AFP
VOYO logo

Oba su igrača imala odličan postotak ubačenog prvog servisa te odličnu realizaciju nakon njegova ubačaja u prvih devet gemova dvoboja i stoga nisu dopustila suparniku niti jednu "break-loptu". Nažalost, kada je Ćorić servirao za ostanak u prvom setu upao je u krizu prvoga servisa, pa je Young stigao do "break-lopte" koja je ujedno bila i set-lopta, a više od jedne prilike mu nije niti trebalo.

Druga pobjeda u dva meča

No, Ćorić je uzvratio oduzevši servis Youngu u prvoj igri drugog seta, tada je Amerikanac promašio tri prva servisa, a Ćorić je osvojio sva tri poena na drugom. Usto, Young je na "break-loptu" napravio dvostruku servis pogrešku. Iako će Ćorić ispustio "break" prednosti u četvrtoj igri, odmah u petoj je napravio novi kojega je zadržao do kraja te dionice igre i poravnao rezultat u meču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I treći je set počeo kao drugi, Ćorić je u prvoj igri oduzeo servis Youngu, a odmak od scenarija drugog seta dogodio se u četvrtoj igri kada je Ćorić uspio zadržati servis spasivši pritom "break-loptu" suparnika. Konačno rješenje dvoboja dogodilo se u petoj igri kada je Ćorić ostvario još jedan "break" iskoristivši četvrtu priliku u tom gemu za 4-1 i zatim mirno priveo susret kraju.

Protiv Isnera u 3. kolu

Bio je ovo drugi dvoboj Ćorića i Younga i druga pobjeda 20-godišnjeg Zagrepčanina koji će u 3. kolu igrati protiv trećeg nositelja, Amerikanca Johna Isnera koji je bio bolji od Rusa Andreja Kuznjecova sa 2-6, 7-6 (5), 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić i Isner dosada su se susreli samo jednom, u sklopu četvrtfinalnog meča prošlogodišnjeg Davis Cupa između SAD-a i Hrvatske u Portlandu, a visoki je Amerikanac bio uspješniji s uvjerljivih 6-4, 6-4, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo