Nema više Maglice

PROMJENA NA POLJUDU: Hajduk doveo bivšeg juniora Rivera!

Nicolas Leandro Velez postat će novi igrač Hajduka, dok će splitski klub raskinuti ugovor s Antonom Maglicom.

Anton Maglica navodno odlazi na Cipar, dobit će slobodne papire, a zauzvrat će oprostiti Hajduku primanja u narednih šest mjeseci, koliko ga ugovor još veže s klubom. Kako se baš i nije nazabijao u zadnje vrijeme, na Poljudu neće biti previše onih koji će pustiti suzu.  Pogotovo jer su našli novog napadača. Kako piše Dalmatinski portal, Argentinac Nicolas Leandro Velez stiže u Hajduk.

Radi se o 173 cm visokom napadaču koji je prošao nogometnu školu River Platea. Nakon juniorskog staža u jednom od najvećih klubova svijeta nije nastavio istim putem u seniorima. Pokušao je u španjolskom trećeligašu Atlético Sanluqueñou, da bi se raspucao u Singapuru. Warriors FC bio je njegov klub, a u 38 utakmica u prvenstvu je zabio 29 golova.


Proteklog ljeta našao je novi angažman u indijskoj Superligi,  odigrao je 12 utakmica za NorthEast United, gdje je igrao zajedno s portugalskim majstorom Simaom Sabrosom. Zabio je pet golova u prvenstvu, a sezona je krajem 2015. godine završila u Indiji. Hajduk mu je novi izazov i definitivno najveća stepenica u seniorskoj karijeri,.

Povratak na Net.hr