PROMAŠAJ: / Torres je najgora kupnja u Premier ligi svih vremena, a na popisu je i jedan Hrvat

Image

Engleski Telegraph objavio je tekst pod naslovom Top 25 najgorih kupnji Premier lige, a na istom se nalazi i ime jednog hrvatskog nogometaša.

8.1.2016.
20:06
VOYO logo

A popis u skraćenoj verziji izgleda ovako:

1. Fernando Torres

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Liverpoola u kojem je bio konstantna prijetnja pred suparničkim vratima preselio je u Chelsea u siječnju 2011. za ogromnih 50 milijuna eura, što je i razlog zbog kojega zauzima prvo mjesto ovog poretka. Uz podatak da je u prve dvije sezone za klub zabio sedam, a u četiri tek 20 ligaških pogodaka. Odigrao je 110 utakmica u Premier ligi za taj klub.

2. Afonso Alves

Brojka od 45 golova u 39 utakmica za Heerenveen prodala ga je u Middlesbrough za 13 milijuna funti. Postigao je 10 golova u 42 utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Bebe

Imao je i Sir Alex Ferguson svojih pogrešnih procjena, a mnogi se slažu da je Bebe jedna od njih. Priznao je kasnije legendarni menadžer da je Bebe i jedini igrač kojega je kupio bez da je prije toga prisustvovao makar i jednoj utakmici koju je ovaj igrao. U 2010. je za 7.4 milijuna funti stigao iz Vitorije de Guimaraes i potom selio s posudbe na posudbu. Sakupio je dva nastupa za klub prije no što je prodan Benfici za 2.3 milijuna eura. Sada je na posudbi u Rayo Vallecanu.

4. Konstantinos Mitroglou

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trinaest milijuna funti platio ga je Fulham u siječnju 2014. u nadi da će održati premierligaški status. Odigrao je tri utakmice prije no što je posuđen/vraćen Olympiakosu, a potom i Benfici.

5. Savio Nsereko

Stigao je u West Ham talijanskog drugoligaša Brescije u siječnju 2009. godine za devet milijuna funti. U jednu je utakmicu Premier lige startao, a odigrao ih ukupno deset. Gol nije zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Andrij Ševčenko, 7. Corrado Grabbi, 8. Radamel Falcao, 9. Jo, 10. Andy Carroll

11. Boško Balaban

Image
Image

U 2001. John Gregory potrošio je 5.8 milijuna funti na 22-godišnjeg Dinamovog napadača za kojeg je malo tko čuo. Sakupio je tek devet utakmica u dvije i pol godine na Villa Parku i uzimao 20.000 funti tjedne plaće. Villini navijači skočili su od radosti kada je posuđen u Club Brugge. U svo vrijeme boravka u Engleskoj nije postigao niti jedan gol.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo