BOLESTAN OD 2014.

PROLAZI MUKU KAO IVAN KLASNIĆ: Legenda Manchester Uniteda morao na transplantaciju bubrega

Legendarni napadač Manchester Uniteda Andy Cole prolazi sličnu muku kao i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić, morao je na  transplantaciju bubrega.

Dan nakon što je pronađen donor, Cole je operiran. Od 2014. ima problema s bubrezima koje je napao virus. Već je bio na liječenju, ali stanje je bilo tako loše da mu je bila potrebna transplantacija.

Ovaj virus utječe na rast bjelančevina u organizmu i povećava kilažu. Cole se u tri godine znatno udebljao zbog bolesti.

Klasnić ide na dijalizu

I Ivan Klasnić prolazi kalvariju zbog bolesti bubrega, a iza njega su dvije neuspješne transplantacije pa je bivši član Vatrenih mora tri puta tjedno na dijalizu i čeka donora za treću transplantaciju.

Nedavno je dobio sudsku presudu u kojoj se liječnici Werdera proglašavaju krivima jer nisu na vrijeme prepoznali simptome teške bolesti.

KLASNIĆ ZADOVOLJAN PRESUDOM: ‘Uvijek je govorio da može mirno spavati. Možda sada više neće moći’

VELIKA POBJEDA IVANA KLASNIĆA: Konačno je stigla zadovoljština i odgovor na pitanje ‘tko je napravio s*anje’

Treći strijelac Premier lige

Cole inače radi kao ambasador Uniteda, kluba za koji je odigrao 275 utakmica i zabio 121 gol od 1995. do 2001. godine.  Igrao je još i za Arsenal, Fulham, Newcastle, Blackburn, Manchester City, Portsmouth, Birmingham, Sunderland, Burnley i Nottingham Forest. U Premier ligi u karijeri je zabio ukupno 187 golova i treći je na listi najboljih strijelaca iza Waynea Rooneya i Alana Shearera.

Povratak na Net.hr