PROGNOZA VRHUNSKOG TEŠKAŠA CURTISA BLAYDESA: / 'Stipina veličina i sjajan boks bit će previše za Cormiera'

Image
Foto: AFP

"Obojica će biti uzdrmani u tom dvoboju, obojica će se naći na leđima, obojica će krvariti i obojica će biti isprebijani", smatra Blaydes

21.3.2018.
15:15
AFP
VOYO logo

Curtis Blaydes UFC je borac koji je nedavno pobijedio Marka Hunta i tako zaradio hrpu novih fanova. 'Contender' je gostovao u u 152. epizodi emisije “Submission radio” gdje je komentirao brojen zanimljivosti iz svijeta UFC-a pa je tako na red došla i borba između Stipe Miočića i Daniela Cormiera koja će se održati u srpnju ove godine.

'Stipe je sjajan'

"Ovo je teško prognozirati jer se radi o još jednom sjajnom match-upu. Daniel Cormier, koji je koliko se sjećam neporažen kao teškaš, protiv vjerojatno najboljeg teškaškog prvaka u povijesti. To je prema meni, sjajan match-up. Ipak moram izabrati Stipu. Mislim da će to biti sjajan otvoreni dvoboj. I vjerujem da će otići na svih pet rundi. Nekako vjerujem da će izgledati kao prvi meč između Jonesa i Cormiera. Bit će tako nekako. Obojica će biti uzdrmani u tom dvoboju, obojica će se naći na leđima, obojica će krvariti i obojica će biti isprebijani. Ali na koncu će Stipina veličina i sjajan boks biti previše za Cormiera", rekao je Blaydes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blaydesov sljedeći protivnik je moćni Nizozemac Alistair Overeem, a prisjetio se Amerikanac i kako je jednom imao priliku trenirati sa Stipom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenirali smo zajedno prije nekoliko godina, također smo malo i hrvali. Neću sam sebe hvaliti, ali vjerujem da sam jedan od najboljih hrvača u UFC-u, neovisno o težinskoj kategoriji. A Stipino hrvanje je stvarno dobro. On je sjajan. Na nogama me potpuno uništio. Neću vam lagati, jer je stvarno bio bolji", rekao je Blaydes, a prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo