A JOJ...

PROCURILI NEUGODNI PODACI OKO NAJVEĆEG BOKSAČKOG MEČA: Iz Furyjevog tima tvrde da će meč s Joshuom propasti. Otkrili su i zašto

Još uvijek nije poznat datum borbe, kao niti lokacija, a Fury je nedavno objavio kako je 10. travnja krajnji rok za dogovor

Ove godine trebali bi gledati najveći boksački meč današnjice, sraz dvaju teškaških prvaka Anthonyja Joshue i Tysona Furyja, ali pregovori oko posljednjih detalja još uvijek traju i čini se da je stvar možda malo zapela.

Još uvijek nije poznat datum borbe, kao niti lokacija, a Fury je nedavno objavio kako je 10. travnja krajnji rok za dogovor oko lokacije, no od toga čini se ne će biti ništa.

ProfimediaFoto: Profimedia

Sada je njegov otac John Fury pak napao promotore Boba Aruma, Franka Warrena i Eddieja Hearna, jer smatra kako još uvijek nisu pronašli novac za organizaciju ovog supermeča.

“Nema novca! Nitko ne želi platiti toliki novac za borbu bez publike… Samo Saudijci imaju novac, ali ni oni nisu baš odmah skočili kako bi se ovo realiziralo. Je li tako? Reći ću vam i zašto. Ovo je potpuno pogrešan trenutak za meč, vrijeme je pogrešno”, rekao je John Fury.

Joshua drži titule IBF, WBO i WBA, doj je Fury WBC-ov prvak, a ovaj meč bi ujedinio sve titule.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr