PROCURILE UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: / Modrić dobio zastrašujuće poruke, kapetanu prijete klanjem i vješanjem

Image
Foto: AFP

Dva dana prije prvog nastupa Vatrenih na SP-u kapetan se našao na udaru.

14.6.2018.
8:14
AFP
VOYO logo

Otkako je promijenio iskaz na suđenju Zdravku Mamiću, zbog čega je optužen za klevetu, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić izgubio je podršku dijela navijača. Redovito se zbog toga nalazi na udaru istih. Od statusa miljenika postao je tako omražena figura hrvatskog nogometa.

Uvredljivi grafiti na njegov, ali i račun Dejana Lovrena. Mamića i HNS-a sve su češća pojava diljem zemlje. Međutim, postoji granica za sve, ali neki su je po fotografijama koje su osvanule na internetu sada prešli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stravične poruke

Naime, na Instagram profilu pod nazivom Balkanski navijači objavljene su zastrašujuće fotografije nepoznatog autora. Na jednoj od njih netko drži nož na 'Modrićevu' vratu, dok je na drugoj kapetan obješen.

Image
Image
Image
Image

Kao što je poznato u srijedu je pored Šibenika osvanuo veliki transparent na kojem su prekrižena, među ostalim, imena Luke Modrića i Dejana Lovrena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Kontra mraku, kontra sili – sve izgubili dabogda’, stajalo je na transparentu, koji nije skrivao nezadovoljstvo rukovodećom garniturom hrvatskog nogometa, ali i s pojedinim igračima.

Image
Image

13.06.2018., Konjevrati - U Konjevratima uz cestu Sibenik - Drnis izvjesen transparent protiv HNS-a i hrvatske nogometne reprezetacije. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo