EMOTIVNO

PRIZOR KOJI TJERA SUZU NA OKO: Legendarni nogometaš s najtužnijom karijerom potpuno se raspao kada je čuo za vijesti s Marakane

Govorili su da će biti veći od Ronalda, da je najkompletniji napadač svih vremena, imao je sve, udarac, dribling, brzinu, pucao je slobodnjake velemajstorski, ali…

Bivši nogometni reprezentativac Brazila i nekada jedan od najtalentiranijih igrača svijeta, Adriano, ponovo je u centru pozornosti i to konačno iz nekih pozitivnih razloga.

Za Adriana kažu kako je imao vjerojatno najtužniju nogometnu karijeru. Govorili su da će biti veći od Ronalda, da je najkompletniji napadač svih vremena, imao je sve, udarac, dribling, brzinu, pucao je slobodnjake velemajstorski, ali njegova je karijera krenula silaznom putanjom onog trenutka kada je saznao da mu je preminuo otac.

Adriano je nakon toga imao golemih problema s depresijom, odao se alkoholu i počeo propuštati treninge i zapostavljati nogometnu karijeru. Nitko mu nije mogao pomoći, ubrzo je napustio Inter i vratio se u domovinu. Imao je kasnije još jedan pokušaj povratka u Europi, kada se vratio u Romu, ali nije uspio. Igrao je do 2016. godine, odnosno, malo je bio bez kluba, malo je igrao za brazilski Paraneanse i Flamengo, a imao je i kratku epizodu u Miamiju.

Posljednjih godina Adriano uživa u mirovini i tu i tamo nešto objavi na Instagramu gdje ga prati nemalih 6.6 milijuna ljudi. No, njegova posljednja objava izazvala je lavinu reakcija. Adriano je objavio seriju fotografija na kojima plače, ali riječ je o suzama radosnicama.

Naime, Adriano je doznao da će biti dio staze slavnih na kultnoj Marakani.

“Ovo su fotografije kada sam dobio vijesti da ću biti dio staze slavnih na Marakani. Hvala vam na svemu. Veoma sam uzbuđen, ovo je uvijek bio moj san”, poručio je Adriano.

Povratak na Net.hr