PRIZNANJE ZA HOSTA: / K-1 majstor ušao u legendu u - Splitu

Image
Foto: AFP

Nizozemac Ernesto Hoost promoviran je za ambasadora splitske Kuće slave-Atrium Hall of Fame borilačkih sportova i djelatnika povezanih s tim sportovima na svečanosti u nedjelju.

24.8.2015.
7:00
AFP
VOYO logo

Hoost je za vrijeme aktivne sportske karijere četiri puta osvojio K-1 turnir, a prošle je godine primljen u splitsku Kuću slave borilačkih sportova. Organizator ove manifestacije Hrvoje Znaor za Hoosta je na svečanosti rekao da je jedan od najvećih sportaša u borilačkim sportovim svih vremena.

"Čast nam je što će Hoost kao ambasador promovirati splitsku Kuću slave borilačkih sportova diljem svijeta i to će pridonijeti našoj novoj afirmaciji", rekao je Znaor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuća slave borilačkih sportova u Splitu utemeljena je 2012. na poticaj Hrvoja Znaora i od tada se svake godine organizira ceremonija na kojoj se u tu kuću primaju novi članovi, odnosno počasnici, a sjedište Kuće je u splitskom juitsu klubu Uragan.

Na ceremoniji u nedjelju primljeno je novih 13 počasnika u splitsku Kuće slave - Jerome Le Banner (Francuska), Dževad Poturak (BiH), Kevin Pell (Engleska), Slaven Planinić (BiH), Paul Master Tang (Italija), Stevo Mentus (Hrvatska), Jose Luis Montes (Španjolska), Rusel Mahmedov (Azerbejdžan) Zilhad Mahmuljin (Hrvatska), Srđan Ratković (Srbija), Ivan Gluhak (Hrvatska) Tselestin Tsyhktsinskiy (Rusija) i Vitor Lagarto (Portugal).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo