PRIJATELJ MU DAO OTKAZ: / Legendarni Englez više nije trener slavnog španjolskog kluba

Image
Image
30.3.2016.
18:22
VOYO logo

"Želim se zahvaliti klubu, navijačima, stručnom stožeru i igračima. Volio bih da sam nastavio raditi on što sam započeo, ali razumijem da smo u poslu temeljenom na rezultatima, a deset pobjeda, sedam remija i 11 poraza nije ono što bi zadovoljilo ovaj klub", prokomentirao je Neville.

Potrebne prmjene

Englez je, podsjetimo, u prosincu na iznenađenje mnogih postao trener Valencije te je potpisao ugovor do kraja sezone. Klub je naslijedio u lošoj formi, a to se nastavilo i s njegovim dolaskom. Nakon što su izgubili posljednjih pet utakmice vlasnik Peter Lim bio je prisiljen otpustiti ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon duljeg razmatranja klub je odlučio napraviti promjene su najboljem interesu. Zahvaljujemo Garyju Nevilleu za njegov rad u Valenciji i želimo mu sve najbolje u budućnosti", priopćili su Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova vijest došla je samo dan nakon što se Neville vratio s dužnosti pomoćnika engleskog izbornika Roya Hodgsona. Za vrijeme boravka na klupi kluba upisao je, inače, samo deset pobjeda u 28 utakmica u svim natjecanjima. Do prve prvenstvene došao je nakon devet utakmica. Valencia je također ispala i iz Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj način navijačima se ostvarila želja jer su žestoko prosvjedovali protiv njega. Čovjek koji je došao na njegovo mjesto bio je pomoćni trener u Liverpoolu ali i Valenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak na TV

Za kraj napomenimo da je imenovanje Nevilla bilo izazvalo puno kontroverzi jer je jedan od poslovnih partnera navedenog vlasnika Valancije. Naime, braća Neville zajedno s Paulom Scholesom, Ryanom Giggsom i Nickyjem Buttom drže 50 posto udjela u engleskom niželigašu Salford Cityju, dok preostalih 50 drži upravo Lim. Njegovi otkazom čini se najzadovoljniji su njegovi sunarodnjaci koji bi ga željeli ponovno vidjeti kao stručnok koemntatora Sky Sportsa gdje je zajedno s legendom Liverpola JamiejemCarragherom popularnu emisiji Monday Night Football.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo