PRESUDIO MU JE SRAMOTAN PORAZ I ISPADANJE IZ EUROPE: / Siniša Oreščanin više nije trener Hajduka

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Klub s Poljuda donio je očekivanu odluku nakon katastrofalnog poraza

19.7.2019.
17:47
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Dan nakon ispadanja u 1. pretkolu nogometne Europske lige od malteške Gzire United Hajduk je raskinuo suradnju s trenerom Sinišom Oreščaninom. Tu odluku potvrdio je splitski klub na službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oreščanin je dužnost prvog trenera preuzeo krajem studenoga 2018. godine kada je Hajduk zauzimao šestu poziciju na ljestvici Prve HNL te je do kraja sezone momčad doveo do četvrtog mjesta. Prije vođenja prve momčadi radio je u Akademiji HNK Hajduk “Luka Kaliterna”. Iz Hajduk su objavili kako će javnost pravovremeno obavijestiti o novom treneru prve momčadi.

Objavu Hajduka prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon poraza od Gzire United i ispadanja u prvom pretkolu Europske lige, raskinuta je suradnja između Kluba i dosadašnjeg glavnog trenera Siniše Oreščanina.

Gospodin Oreščanin preuzeo je prvu momčad krajem studenoga 2018. godine, koju je do kraja sezone doveo do četvrtog mjesta. Posljednji je put na klupi Bijelih bio jučer na Poljudu u utakmici protiv Maltežana (1:3). Prije vođenja prve momčadi radio je u Akademiji HNK Hajduk “Luka Kaliterna”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala gospodinu Oreščaninu na svemu učinjenom za Klub te mu želimo puno sreće u nastavku karijere.

HNK Hajduk će javnost pravovremeno obavijestiti o novom treneru naše prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bivšem strategu Hajduka pomogla ni činjenica da ga se ove godine već lagano otpisivalo kad je izrazio svoje mišljenje o igranju hrvatske reprezentacije na Poljudu, a kao njegov nasljednik sve se češće spominje bivši trener Hajduka u "prvoj Brbićevoj eru" Damir Burić.

“Moja odgovornost je najveća što sam za ovu utakmicu odabrao dosta mladih igrača koji su u drugom poluvremenu potonuli,” rekao je Oreščanin na konferenciji za novinare nakon utakmice protiv Gzire. Inače, sada već bivši, trener Hajduka, odmah po završetku utakmice, izgledao je poprilično utučeno, kao da ne vjeruje što se upravo dogodilo… Očekivano, ovakav poraz nikog ne bi ostavio ravnodušnima, blamaža je svjetska…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo