OGLAS

PREOKRET PORTLANDA ZA PRVO IZNENAĐENJE DOIGRAVANJA: / Nevjerojatni Lillard sa zvukom sirene uništio Oklahomu

Image
Foto: AFP

Košarkaši Portlanda, Toronta i Philadelphije izborili su drugi krug doigravanja

24.4.2019.
9:37
AFP
VOYO logo

Košarkaši Portlanda, Toronta i Philadelphije pridružili su se Bostonu i Milwaukeeju u drugom krugu NBA doigravanja, a posebno impresivna bila je pobjeda Trail Blazersa 118-115 protiv Oklahoma City Thundera, koju im je tricom s više od 10 metara sa zvukom sirene donio Damien Lillard

Lillard ubacio čak 50 koševa

Lillard je u velikoj večeri ubacio čak 50 koševa, a domaća momčad je u posljednjih sedam i pol minuta utakmice nadoknadila zaostatak od 15 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto je u petoj utakmici pred svojim navijačima svladao Orlando sa 115-96, a Philadelphija je sa 122-100 bila bolja od Brooklyna te su i Sixersi sa 4-1 u pobjedama prošli u drugi krug u kojem će se za plasman u konferencijsko finale boriti upravo protiv Raptorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland u drugom krugu čeka boljeg iz dvoboja Denvera i San Antonija u kojem su Nuggetsi došli do prednosti 3-2 zahvaljujući pobjedi protiv svojim navijačima 108-90.

U noći sa srijede na četvrtak po srednjoeuropskom vremenu plasman u drugi krug će pokušati ostvariti Houston i Golden State. Rocketsi u petoj utakmici ugošćuju Utah Jazz (2 sata), a Golden State je domaćin Los Angeles Clippersima (4.30 sati). Obje domaće momčadi vode s 3-1 u seriji na četiri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo