PREKINUT NIZ OD OSAM UTAKMICA BEZ PORAZA: / Kovačevu momčad skupo stajao promašeni penal

Image

U 15. kolu Bundeslige u subotu je Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi Niko Kovač, izgubio u gostima od Wolfsburga sa 0-1, te je tako prekinut Eintrachtov niz od osam utakmica bez poraza.

17.12.2016.
20:53
VOYO logo

Wolfsburgu je pobjedu donio Jeffrey Bruma (33), ali treba napomenuti da Eintracht u 67. minuti nije iskoristio penal, Alexander Meier pucao je preko gola.

Hrvatski napadač Ante Rebić za Eintracht je igrao do 76. minute, a u 75. je jedini puta ozbiljnije zaprijetio golu protivnika, ali je njegov udarac obranio vratar "vukova". Josip Brekalo opet nije bio u sastavu Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x55jy06

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leipzig ponovno na vrhu

U 15. kolu Bundeslige u subotu je Leipzig na domaćem terenu pobijedio Herthu sa 2:0, i sada bježi drugoplasiranom Bayernu tri boda. Bavarci u nedjelju igraju u gostima protiv Darmstadta. Strijelci za Leipzig bili su Timo Werner (40) i Willi Orban (62).

Mainz je dobio Hamburger sa 3-1, a trostruki strijelac za domaćine bio je 27-godišnji veznjak Danny Latza, koji je ove sezone odigrao samo 190 minuta. Alen Halilović opet nije bio u sastavu HSV-a, koji nalazi blizu sezone ispadanja, na 16. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije Hoffenheim i Borussia Dortmund su odigrali 2-2, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić zaigrao je za Hoffenheim posljednjih pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo