'PREGAZILI SU NAS, OVO JE RAZOČARAVAJUĆE': / Čitava Sjeverna Irska bruji o impresivnoj Hrvatskoj

Image
Foto: AFP

Hrvatska je u utorak u prijateljskom ogledu u Belfastu sa šarenim sastavom pobijedila Sj. Irsku 3-0.

16.11.2016.
10:26
AFP
VOYO logo

Nogometaši i navijači Sjeverne Irske bili su razočarani nakon debakla na svom stadionu i 1164 dana na vlastitom travnjaku. Šarena Hrvatska bez većine glavnih igrača, s Lovrom Kalinićem, Bradarićem, Rogom i Leovcem u prvoj postavi, uništila je Sjevernu Irsku i tako na impresivan način završila ovu reprezentativnu godinu. Protiv protivnika koji je proteklog ljeta nastupio na Euru, po prvi puta u svojoj povijesti.

VATRENI URAGAN: Fantastična Hrvatska bez pola momčadi prekinula dva velika niza Sjeverne Irske!

Image
Image

Hrvatska uvjerljivo bolja

Sjevernoirski mediji uglavnom pišu kako je Hrvatska bila uvjerljivo bolja momčad u ovoj utakmici. Pa tako Belfast Telegraph javlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Michael O'Neill svjedočio je prvo domaćem porazu Sjeverne Irske nakon tri godine i poslije utakmice s Hrvatskom kazao kako bi se ubuduće moralo dobro razmotriti treba li reprezentaciji prijateljske utakmice nakon kvalifikacijskih, odnosno, natjecateljskih", počinje svoj tekst o jučerašnjoj utakmici na Windsor Parku Belfast Telegraph i nastavlja:

'Šarena Hrvatska pregazila Sj. Irsku'

"Šarena momčad Hrvatske za koju nisu igrali Luka Modrića, Ivan Rakitić i Dejan Lovren pregazila je Sjevernu Irsku 3-0 na Windsor Parku, na kojem je domaćin zadnji puta doživio poraz 2013. godine od Portugala. Tako su kalendarsku reprezentativnu godinu za pamćenje naši nogometaši završili u razočaravajućem modu, a Andrej Kramarić zabio je domaćem sastavu pravu raketu s 20 metara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

News Letter donosi izjavu izbornika Sjeverne Irske Michaela O’Neilla koji je nakon susreta nahvalio Hrvatsku:

'Hrvati igraju u Interu, Napoliju, a mi...'

"Igrali smo protiv kvalitetne momčadi koja protiv nas nije nastupila u najjačem sastavu. Smatram da će neki od ovih hrvatskih igrača koji su zaigrali protiv nas u budućnosti postati nositelji igre Hrvatske. Radi se o mladim igračima koji su tražena roba i već nastupaju u top klubovima Europe kao što su Inter Milan, Napoli... Mi, s druge strane, na megdan takvim igračima izašli smo, uz svo dužno poštovanje, s nogometašima koji nastupaju za Shrewbury i klubovima Legue One", istaknuo je izbornik Sj. Irske i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo biti realističniji kad se od njih traži da igraju na međunarodnoj razini. Jako je razočaravajuće izgubiti utakmicu na takav način, posebno je lijep bio treći pogodak Kramarića", dao je do znanja Michael O’Neill.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo