PREDSTAVILI NOVOG TRENERA: / Prošle sezone ga izbacili u kvalifikacijama, sad ih spašava

Image
22.7.2016.
16:46
VOYO logo

Tomić je kao trener radio u Kini, a prošle je sezone vodio Šibenik u kvalifikacijama za Prvu HNL upravo protiv svoje sadašnje momčadi.

Panadić dao ostavku nakon poraza od Osijeka

Tomić je preuzeo momčad iz Pule nakon povratka iz Kine i nakon što je vodio Šibenik u kvalifikacijama za Prvu HNL upravo protiv svoje sadašnje momčadi koja je u 1. HNL nanizala čak 24 utakmice bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Andrej Panadić imao je niz od čak 18 utakmica bez pobjede, a presudio mu je poraz protiv Osijeka u 1. kolu nove sezone na Drosini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istri treba špica

"U Kini sam ispekao trenerski zanat, jer vam je u Kini svaka utakmica kao finale Lige prvaka, a u Hrvatsku sam se vratio iz obiteljskih razloga. Imam ogromnu želju potvrditi se u Hrvatskoj, pa sam potpisao za Istru 1961 na godinu dana, premda su u klubu ��eljeli na duži rok, ali ja smatram da se prvo moram dokazati", istaknuo je Tomić.

Govoreći o postojećem igračkom kadru Istre 1961 on je naglasio da bi se taj kadar trebao pojačati s jednom špicom i jednim zadnjim veznim igračem te da će "dati sve od sebe kako se ne bi ponovila prošlogodišnja sezona".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne volim beskrajna dodavanja'

''Moj moto je uvijek bio agresivan nogomet i ne volim beskrajna dodavanja. Želim izvući maksimum iz ove ekipe koja po mom uvjerenju ima velikog potencijala", ustvrdio je Tomić koji će u petak navečer pratiti utakmicu na Rujevici između Rijeke i Istre 1961 s tribina.

Momčad preuzima u utorak, po povratku iz Salzburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo