ŠUKER

PREDSJEDNIK HNS-a OTKRIO ŠTO GA NAJVIŠE BOLI: ‘Strašno je kad su tribine prazne, neka se razmisli o drugačijem kažnjavanju’

Nakon pobjede Hrvatske protiv Islanda 2:0 kojima su se Vatreni odvojili na vrhu ljestvice u kvalifikacijskoj skupini I za odlazak na Svjetsko prvenstvo, oglasio se i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

EPSKA UTAKMICA ZA EPIC BROZA: Brozović s dvije majstorije srušio Island, Perišić u sudačkoj nadoknadi učinio neviđenu glupost

“Vidjeli smo da je Island imao i svojih šansi koje nije iskoristio. Vrlo su važna tri boda i ovo nam je odskočna daska prema Rusiji, ali još nije sve gotovo,” kazao je Davor Šuker.

Utakmica s Islandom odigrala je u sablasno praznom Maksimiru, taj prizor boli sve one koji vole nogomet.

“Baš sam razgovarao s islandskim predsjednikom, kad se zatvaraju tribine, svi pate. Prije svega igrači koji su naučili na navijače, ali i mi u Uefi i Fifi koji moramo razmišljati o nekim drugim načinima kažnjavanja”, smatra Šuker koji je otkrio gdje će Vatreni sljedeće godine.

Vatreni idu u Kinu

“Čeka nas i turneja po Kini”.

Na utakmici protiv Sjeverne Irske u utorak u Belfastu, HNS neće prodavati ulaznice za hrvatske igrače.

“Zatvorili smo tribinu protiv Sjeverne Irske da nam se ne dogodi da napokon ne dočekamo pun stadion protiv Ukrajine,” rekao je predsjednik HNS-a.

Povratak na Net.hr