PRAVI RONALDO NAPOKON OTKRIO ZAŠTO JE NAPUSTIO INTER: / 'Rekao sam šefu ili on ili ja...'

Image
Image

Bio je to tužan rastanak

12.2.2020.
13:51
VOYO logo

Najbolji napadač s kraja prošlog stoljeća i početka ovog, Ronaldo, ispričao je u razgovoru za DAZN zašto je 2002. odlučio otići iz Intera nakon pet godina. Kako se ispostavilo presudilo je razočaranje trenerom HectoromCuperom.

Inter je te sezone neslavno izgubio naslov u posljednjem kolu. Lazio ih je pobijedio s 4-2, dok je Juve bio bolji od Udinesea 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je poslije toga osvojio svjetsko prvenstvo, a nakon toga se vratio u Milan gdje je odradio sastanak s predsjednikom MassimomMorattijem.

Image
Image

"U Milanu sam bio jako sretan. Osjećao sam bezuvjetnu naklonost navijača sa svih srana svijeta. Cuper je bio trener, ali nisam mogao nastaviti. Razgovarao sam s Morattijem i rekao mu: 'Ili on ide, ili ja, ne možemo zajedno nastaviti'. Moja priča s Interom loše je završila. Odlučio se za Cupera i tu počinje moja priča s Real Madridom", ispričao je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je nakon njegova odlaska doveo Hernana Crespa. U narednoj sezoni stigli su do polufinala Lige prvaka te su ispali od Milana. Par mjeseci kasnije Cuper je dobio otkaz zbog lošeg ulaska u sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo