PPD ZAGREB - PSG 29:37: / Parižani protutnjali Arenom, Zagrebaši nisu imali izgleda

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zagreb je nastup u novoj sezoni Lige prvaka otvorio uvjerljivim porazom

14.9.2019.
22:54
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Na otvaranju natjecanja u A skupini rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je u Areni poražen od francuskog prvaka Paris Saint Germaina sa 29-37.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moćni francuski sastav nije dozvolio nikakvo iznenađenje na otvaranju Lige prvaka. Već su prve minute pokazale kako su Parižani doputovali u Zagreb maksimalno ozbiljni.

Hrabri Zagreb

Gosti su poveli 5-1 pokazavši kako neće dozvoliti nikakvo iznenađenje. Hrvatski prvak se hrabro borio, u 17. minuti je smanjio na dva gola zaostatka (7-9). No, Francuzi su do poluvremena poveli sa četiri gola razlike (19-15).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvaranju drugog dijela PPD Zagreb se spustio na minus dva i držao je priključak do 39. minute, no više od toga nije išlo. Na polovici drugog dijela bilo je +6 (28-22), u 47. minuti je bilo sedam razlike (29-23), a tri minute prije kraja i najvećih +8 (36-28). Na koncu je završilo 37-29.

Napad Zagreba je dobro funkcionirao, no previše je golova hrvatski prvak primio kako bi se mogao nadati uspjehu protiv pariškog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekhdal najefikasniji

PSG su do pobjede predvodili Kim Ekdahl sa sedam golova, Sander Sagosen sa šest, te Nedim Remili i Kamil Syprzak sa po pet golova. Kod Zagreba najefikasniji su bili Damir Bičanić i Zlatko Horvat sa po šest golova, te Ante Gadža i David Mandić sa po četiri pogotka.

U prvom susretu iz skupine A Pick Szeged je pobijedio Barcelonu sa 31-28.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi Aalborg

Mađarski sastav je u sjajnoj atmosferi slomio Barcelonu na krilima odličnih Jorgea Maquede sa sedam i Bogdana Radivojevića sa šest golova, dok je Luka Stepančić zabio tri gola. U završnici susreta s nekoliko sjajnih obrana istaknuo se i Mirko Alilović. Kod Španjolaca najefikasniji je bio Ludovic Fabregas s 8 golova, a naš Luka Cindrić za Barcu je postigao jedan gol.

Idući nastup u Ligi prvaka, PPD Zagreb će imati 22. rujna na gostovanju u Danskoj protiv Aalborga. PPD Zagreb je prošle sezone dogurao do osmine u finala ispavši od kasnijeg europskog prvaka Vardara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo