POZNATI MENADŽER OBJASNIO ČESIMA KAKO MAMIĆ POSLUJE: / 'Znate li priču o Modriću i Tottenhamu? Zato je najbolji u Europi'

Image
Foto: CROPIX

Mogao je završiti u Valenciji, ali je Mamić imao druge planove

21.2.2019.
18:01
CROPIX
VOYO logo

Nogometni menadžer MilanMartinović u opširnom je intervjuu za češki Dnes pojasnio kako je poslovao ZdravkoMamić. Točnije pohvalio je njegove pregovaračke vještine te je istaknuo da je bjegunac od hrvatskog pravosuđa jedan od najboljih nogometnih menadžera u Europi.

Image
PODIGNUTA NOVA OPTUŽNICA PROTIV ZDRAVKA MAMIĆA: /

Poznati bjegunac muljao s Dinamovom lovom

Image
PODIGNUTA NOVA OPTUŽNICA PROTIV ZDRAVKA MAMIĆA: /

Poznati bjegunac muljao s Dinamovom lovom

Biznis prioritet

"Dinamu je biznis prioritet. Klub je u zadnjih pet godina prodao igrače za 150 milijuna eura. Za to je zaslužna strategija Zdravka Mamića. Ima jasnu viziju kako stvoriti momčad od mladih igrača. Ima odličan njuh za biznis. Ispričat ću vam kako je Tottenhamu prodao Luku Modrića. Došao sam mu u siječnju 2008. s ponudom Valencije. Rekao sam mu: 'Imam ponudu od 15 milijuna eura, nećeš dobiti više'. On mi je rekao: 'Milan, ne još. Prodat ćemo ga za 20 za pola godine. On je vjerovao. Tottenham se dogodio", kazao je te je nastavio hvaliti Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je iznimno inteligentan. Dinamo je njegovo dijete. Da se vrati doma završio bi u zavoru. Ja smatram da je on nedužan. Vodi li on Dinamo? Službeno ne, ali ima utjecaja", dodao je. Napomenuo je i da su njegove zasluge velike i u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pomogao je stvoriti Modrića, Eduarda, Ćorluku, Lovrena, Mandžukića i druge. On im je vjerovao, podržavao ih i onda ih poslao u svijet. Ulagao je u njih i riskirao jer su se mogli ozlijediti. Modrića je s 18. poslao u Mostar. Vratio se kao najbolji igrač BiH lige, a Mamić mu je rekao da još nije spreman za Dinamo te ga poslao u Zaprešić. To je instinkt. Samo bi luđak mogao 2008. mogao reći da će dobiti toliko novaca", otkrio je među ostalim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo