'SREST ĆEMO SE'

POZNATI BOKSAČ SE OBRUŠIO NA NASILNIKE IZ KAŠTELA: ‘Smeće jedno, bježi iz boksa ili ću te ja maknuti’

Na snimci se može vidjeti kako grupa mladih nasilnika reketari i mlati jednog dječaka

Nakon što su uhićeni mladi nasilnici koji su snimljeni kako se brutalno iživljavaju nad dječakom u Kaštelima, na brutalnu snimku reagirao je proslavljeni hrvatski kickboksaš i bivši K-1 prvak Antonio Plazibat, o čemu više možete pročitati OVDJE. Nakon njega nasilnike je kritizirao i slavni hrvatski boksač Alen ‘The Savage’ Babić koji nije imao lijepe riječi za mladiće koji na snimci tuku dječaka.

UHIĆENA SU DVA MALA MANIJAKA SA SNIMKE: Dečku posudili malu svotu, pa od njega tražili 2.000. Tukli su ga rukama i nogama…

Jedan od nasilinka je kick boksač te je on mladiću zadao udarac nogom u glavu od kojega je pao na pod. Sve se događalo u 11:30 u subotu u Kaštel Štafiliću. Na snimci se može vidjeti kako grupa mladih nasilnika reketari i mlati jednog dječaka. Od njega traže da donese novac te su mu dali rok od dva dana. Dvojica nasilnika sa snimke su uhićena.

K-1 PRVAK PORUČIO NASILNICIMA SA SNIMKE: ‘Mangupi, četvorica na jednog, bit će vam lijepo kad vam dođem’; Oglasio se i klub jednog od napadača

‘Kažu mi da jedan od tih bilmeza trenira boks’

“Frajeri je li? Srest ćemo se mi negdje, smeće ljudsko. Kažu mi da jedan od tih bilmeza trenira boks. Smeće malo bježi iz boksa ili ću te ja maknuti”, rekao je Babić na Instagramu.

Podsjetimo, i Plzibat je na sve reagirao preko svojeg Instagrama.

“Koji ste mangupi, ha? Vas četvorica tuče jednoga? Bit će vam lijepo kada vam ja dođem malo pokazati kako se baca high-kick, kroše, gdje se drže ruke, kako se rade kružni… Glupani mali. Ovo kad gledaš toliko boli da sam sad u Splitu ja bih vas tražio, a ne policija. Retardi je**ni, da bili retardi. I čuo sam da netko od vas neki borilački sport trenira, kickboks ili nešto, kako te nije sramota? Umjesto da zaštitiš i staneš u obranu ti tučeš okolo. Je li te sramota? Doći ću ti ja pokazati malo na sparing kako se tuče i radi, što treba napraviti”, poručio je Plazibat.

Bivši članovi

Nakon incidenta oglasili su se iz Boksačkog kluba Leoind iz kojeg su istaknuli da je riječ o njihovom članu koji je sada automatski postao bivši.

“Gospodo, pojavila se snimka jednog od naših bivših članova kluba, ponavljam bivših, jer isti trenutak kad smo saznali da je naš bivši član na snimci, automatizmom se sam isključio, osuđujemo svaki oblik nasilja i svaki član odgovara za sebe i svoje postupke. Ponavljamo, osuđujemo svaki oblik nasilja. Hvala i ovo je automatski upozorenje za sve članove da kod nas u klubu ne trpimo i osuđujemo ovakve postupke, tolerancija na nasilje je apsolutna nula”, objavili su iz BK Leonid.

Jedan od mladih nasilnika je bio član odbojkaškog kluba Ribola iz Kaštela, iz kojega su se oglasili i poručili da je mladić trenirao kod njih prije šest godina i da najstrože osuđuju taj čin.

Povratak na Net.hr