POZNAT RASPORED PREMIERSHIPA: / Derbi već u prvom kolu, Liverpool protiv novog prvoligaša

Image
Foto: AFP

Početak prvenstva u kolovozu

13.6.2019.
11:38
AFP
VOYO logo

Engleski prvaci Manchester City će novu sezonu 2019./2020. započeti gostovanjem kod West Ham Uniteda, dok će drugoplasirani Liverpool kod kuće dočekati novog prvoligaša Norwich City.

Image
Foto: Profimedia, Press Association
Image
Foto: Profimedia, Press Association

Manchester City

Nova sezone Premier League počinje u petak 9. kolovoza. Raspored utakmica nove sezone engleskog prvenstva nudi u prvom vikendu zanimljiv ogled između Manchester Uniteda i gostujućeg Chelseaja, koji je ovu sezonu završio na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham, koji je sezonu završio kao četvrti, kod kuće će ugostiti Aston Villu, koji su se u Premier League vratio nakon tri sezone kroz doigravanje. Arsenal putuje kod Newcastlea, dok još jedan novopečeni prvoligaš Sheffield United sezonu otvara u Bournemouthu. Leicester City dočekuje Wolverhampton Wanderers, Burnley Southampton, a Crystal Palace Everton.

Prva sezona s odmorom

Nova sezona Premier League će biti prva koja će imat i kratak odmor usred sezone. Jedno kolo prvenstva će se igrati kroz dva tjedna u veljači što znači da će svi klubovi imati po tjedan dan odmora. A nova sezona engleskog prvenstva uvodi još jednu novost - VAR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City Pepa Guardiole ima relativno ugodan početak sezone iako kod kuće u drugom kolu igra protiv Tottenhama koji ih je izbacio iz Lige prvaka u četvrtfinalu. No nakon toga putuju u Bournemouth, pa dočekuju Brighton, zatim posjećuju Norwich i onda na Etihadu čekaju Watford.

Teži raspored za prvaka Europe

Liverpool ima malo teži početak jer u prvih šest kola ima domaću utakmicu protiv Arsenala i gostovanje kod Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica između ovogodišnjih rivala za naslov Manchester Cityja i Liverpoola igra se na Anfieldu 9. studenog.

Navijači Tottenhama i Arsenala neće dugo čekati na prvi derbi sjevernog Londona jer te dvije momčadi igraju jedna protiv druge na stadionu Emirates 31. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ian KINGTON / AFP
Image
Foto: Ian KINGTON / AFP

Arsenal - Tottenham

Druge veće utakmice nove sezone uključuju Liverpoolovo gostovanje kod Manchester Uniteda 19. listopada i derbi u Manchesteru na Etihadu 7. prosinca.

Kraj u svibnju

Sezona završava 17. svibnja kada City dočekuje Norwich, Liverpool gostuje kod Newcastlea, a Tottenham kod Crystal Palacea, dok Chelsea kod kuće igra protiv Wolverhampton Wanderers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u zemlji u kojoj se možete kladiti na sve, već se mogu stavljati ulozi na to tko će biti novi prvak ili tko će ispasti u drugu ligu. Manchester City je tako najveći favorit za obranu naslova kod kladioničara, a slijede ga Liverpool, Tottenham Chelsea. Sheffield United, koji se ove sezone vratio u Premier Leagu

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo