POZIV KOJI SE NE ODBIJA: / Bivši trener Istre postao je pomoćnik legendarnog stručnjaka

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Donedavni trener Istre 1961 Goran Tomić otišao je u redove kineskog drugoligaša Shenzena, gdje će biti pomoćnik legendarnom Sven-Göranu Erikssonu.

5.12.2016.
10:50
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Danas je i službeno predstavljen u klubu u kojemu će surađivati s poznatim švedskim stručnjakom koji je svojedobno bio i izbornik engleske reprezentacije.

"Nisam mogao odbiti takvu priliku, uz tako iskusnog stručnjaka mogu samo dodatno napredovati. Imao sam i drugih ponuda, ali sam ih odbijao. Velika mi je čast da me ovakav trener izabrao za a svog pomoćnika. I to isključivo zbog mojih uspjeha u Drugoj kineskoj ligi prošlih sezona", kazao je Goran Tomić za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radio u Kini

"Potpisao sam ugovor na godinu dana s opcijom produljenja na dvije godine ako se plasiramo u Prvu ligu", dodao je bivši trener Istre.

Tomić je od 2013. radio kao trener u Kini, nakon što je počeo karijeru u rodnom Šibeniku, gdje se afirmirao i kao igrač. Vodio je momčadi Beijing Baxyja, Tianjin Songjianga i Zhejiang Yitenga. Nakon toga vratio se u Šibenik, da bi ove sezone vodio pulskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sven-Göran Eriksson već je radio u Kini, vodio je Guangzhou i Shanghai.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo