SUPERTALENT

POZADINA TRANSFERA KOJI JE UZDRMAO POLJUD: Ovo su razlozi zbog kojih je novi Luka Modrić prešao u Dinamo

Pomalo iznenađujuće je u utorak odjeknula vijest o Dinamovoj ‘krađi’ Hajdukova supertalenta Jakova Antona Vasilja, za kojeg Dinamov direktor Tomislav Svetina kaže da je ‘novi Luka Modrić’.

Očekivano, na Poljudu su ostali zatečeni ovakvim raspletom, a o razlozima prelaska 15-godišnjaka na Maksimir u razgovoru za Dalmatinaki portal progovorio je njegov otac, Ivan Anton Vasilj.

“Želim samo da se moj sin nogometno razvija na najbolji mogući način, a Hajduku ću učiniti uslugu na način što o njemu uopće ne želim razgovarati”, poručio je Vasilj te potvrdio kako je jedan od razloga ovom potezu činjenica da je Hajduk raskinuo ugovor s njegovim drugim sinom Ivanom.

DINAMO HAJDUKU UKRAO SUPERTALENTA HR NOGOMETA! U Maksimiru ponosno ističu: ‘On je novi Luka Modrić’

“Naravno da je to bio jedan od razloga. Ne želim ići dublje u detalje, ali mi smo bili fer prema Hajduku. Ostali smo na Poljudu poslije toga jer smo morali s obzirom na to da je Jakov imao ugovor”, otkrio je Vasilj.

Ovim putem potvrdio je kako je istina da je vodstvu Hajduka poručio kako mu sin na Poljudu ne bi ostao ni za milijune.

“Isto tako točno je i da financije nisu bile u prvom planu. Jakov je ove godine za Hajduk odigrao nekoliko utakmica na samom početku, da bi po preporuci liječnika pauzirao zbog naglog rasta. Potom su u drugom dijelu sezone rekli da neće igrati jer ne želi produljiti ugovor. Hajduk je sada prošlost, a vjerujem da će se u Dinamu na pravi način razvijati”, završio je.

Povratak na Net.hr