POVRATAK MLADOSTI: / Vaterpolisti trofejnog kluba u petak igraju prvu utakmicu nakon 115 dana pauze

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

HAVK Mladost je posljednju utakmicu odigrao je 3. ožujka protiv Hannovera u Ligi prvaka

24.6.2020.
14:44
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Vaterpolisti HAVK Mladost ovog petka, nakon 115 dana pauze, igraju prvu utakmicu i na bazenu Mladosti u prvenstvu Hrvatske dočekuju splitski POŠK od 20,45 sati.

Image
MLADOST PRODUŽILA UGOVOR SA ZORANOM BAJIĆEM: /

Stručnjak koji ih je vodio do naslova u Regionalnoj ligi ostaje još dvije godine

Image
MLADOST PRODUŽILA UGOVOR SA ZORANOM BAJIĆEM: /

Stručnjak koji ih je vodio do naslova u Regionalnoj ligi ostaje još dvije godine

Uzvratna utakmica igra se već u subotu od 10.30 sati, također na bazenu Mladosti. Ulaz na obje utakmice je besplatan, uz obavezno pridržavanje protuepidemijskih preporuka za publiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važni izostanci

"Krećemo u nastavak natjecateljske sezone nakon dugog perioda čekanja, više od tri mjeseca. Počinjemo s četvrtfinalnim utakmicama i parovima prvenstva Hrvatske. Protivnik nam je POŠK koji nije imao lak zadatak s pripremama za nastavak sezone, još su se i pomladili, tako da ne bi trebalo biti većih problema za nas. Već smo u mislima na neki način u polufinalu, ali zadatak ćemo odraditi bez potcjenjivanja i maksimalno ozbiljno. Pružit ćemo priliku mlađim igračima loveći natjecateljsku formu", najavio je susret trener Mladosti Zoran Bajić, dodajući da Žapci neće biti u punom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće biti Aljoše Kunca koji ima ozljedu oka, nadamo se da će se oporaviti do polufinala. Dva igrača su nam privremeno "van stroja", Jerko Jurlina i Marin Dašić koji su bili u publici na turniru u Zadru. Testirali su se i negativni su, ali su preventivno u samoizolaciji", rekao je Bajić.

Dugačka pauza

Posljednju utakmicu HAVK Mladost odigrao je 3. ožujka protiv Hannovera u Ligi prvaka. Ubrzo je epidemija koronavirusa zaustavila sport u Hrvatskoj i svijetu. Žapci su se treninzima vratili 4. svibnja, a pred njima su sada utakmice Prvenstva Hrvatske i Regionalne vaterpolske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago nam je da se nakon više od tri mjeseca vraćamo utakmicama. Proteklih 60 dana smo trenirali, bilo je naporno i kvalitetno. Ostaje zadnjih mjesec dana utakmica u kojima nam preostaje borba za zadnja dva trofeja u sezoni. Stvarno smo željni utakmica. Nadamo se dobrim igrama, a onda shodno tome i dobrim rezultatima. Nadam se da ćemo u oba natjecanja pucati na trofeje i na kraju ih osvojiti", izjavio je kaopetan Ivan Marcelić.

Poštivanje restrikcija

Sve utakmice Mladosti održavat će se u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo prilikom sportskih natjecanja u zatvorenim sportskim objektima. Maksimalan broj gledatelja neće prelaziti ¼ ukupnog kapaciteta tribina, a gledatelji će sjediti na minimalno 1,5 metara udaljenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvije utakmice s POŠK-om, iduća utakmica za Žapce na rasporedu je 14. srpnja kada će u Final Fouru Regionalne lige u Dubrovniku zaigrati s Jadran Herceg-Novim.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo