POVIJESNI DAN U SPLITU! Navijači preuzimaju Hajduk i poručuju: / 'Nema više povratka na staro'

Image
14.10.2016.
12:51
VOYO logo

"Pred ostvaranjem smo ciljeva zbog kojeg udruga postoji - da vremenom postanemo vlasnici određenog dioničkog paketa Hajduka. Postigli smo dogovor o kupnji 24,53 posto dionica Tommyja", izjavio je tajnik Udruge Ivan Rilov.

"Kako bismo pokazali koliko je to važno, sazvali smo ovu presicu na kojoj najavljujemo događaj na Naradnom trgu, Pjaci, bit će zanimljiv program, bit će veselo. Želimo pozvati sve građane da se provesele. To je povijesni događaj za sam klub. Time blindiramo aktualni model funkcioniranja kluba i to na principu demokratskih izbora članova NO-a. Nema povratka na staro i kadroviranja po raznim kriterijim. Nedjelja je najveći dan od kada udruga postaje. Nemojmo zaboraviti da je upravljačka, a ne vlasnička kriza Hajduk dovela korak do propasti", poručio je Rilov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki dan je to za sve nas i koristim priliku da zahvalim svima, a posebno tvrtki Tommy, gospodi Mamić, koji su bili korektni i koji su pokazali želju da daju priliku ovom projektu da zaživi akcija na pravi način", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljnima se obratio i projekt menadžer stjecanja dionica Hajduka, Tomislav Mikulić,

"Jako je bitno da ovaj prvi projekt koji organiziramo u nedjelju bude uspješan i da pokažaemo svima kako je ova šansa koju smo dobili realna i izvediva. Dali smo naziv projektu 'Ili jesmo ili nismo'. Dogovor s Tommyjem je sklopljen na 10 godina i taj projekt je povezan s otkupom dionica. Riječ je o 3,5 milijuna kuna godišnje. Dakle nešto više od 35 milijuna kuna. ako se projekt pokaže uspješan i ako prikupimo taj iznos ranije, iskoristit ćemo ga da otkupimo dionice. Samim mjestom osnivanja Torcide, koje smo odabrali pokazujemo koliko je događaj bitan", kazao je Mikulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo