POTRES KAKAV SE U MADRIDU NE PAMTI: / Modrićev i Kovačićev suigrač ide stopama Roberta Prosinečkog?

Image
21.2.2017.
17:18
VOYO logo

Ništa tu ne bi bilo posebno zanimljivo da se u Mundo Deportivu nije pojavila priča kako je najveći Realov rival Barcelona jedan od klubova koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima.

Riječ je o veznjaku koji je prije tri i pol godine u transferu vrijednom 30 milijuna eura stigao iz Malage u Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su u to vrijeme pisali da je Isco fan Barcelone, a ostvarili li transfer iz snova posta bi 13. nogometaš u povijesti koji je bijeli dres zamijenio plavo-crvenim.

Poput Žutog

Uz legendarnog hrvatskog nogometaša Roberta Prosinečkog tu su i Samuel Eto'o, Luis Enrique, Gica Hagi, Julen Lopetegui, Alfonso Pérez, Dani García Lara, Jesus Pereda, Lucien Müller, Juan Marrero Hilario, José Ángel Berraondo i Henri Normand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Miran sam oko svoje budućnosti, ali sam zabrint zbog minutaže. Karijere nogometaša su kratke tako da ću do kraja sezone donijeti odluku o budućnosti", rekao je Isco za beIN Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove riječi prokomentirao je trener Reala Zinedine Zidane.

"Nema nikakvih problema. Sasvim su razumljive njegove riječi. Nogometaši ponekad igraju 20 ili 26 utakmica pa im se onda ne sviđa kada više to nije slučaj. To će se uvijek događati. On zna da ja računam na njega. Sviđa mi se kao igrač. Imam jako dobra 24 nogometaša u momčadi. Kada nekog zamijenim ne radi se o tome da mi se netko više sviđa. Također ne radim rotacije u momčadi da bi igrači bili sretni nego zato jer vjerujem da je to najbolje", rekao je između ostalog Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isco je ove sezone u 27 nastupa u svim natjecanjima proveo 1356 minuta na travnjaku. Zaslužan je za pet golova i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo