OGLAS

POTOP HRVATSKIH TENISAČICA U DUBAIJU: / Vekić i Martić završile natjecanje već na otvaranju

Image
Foto: AFP

U 'tie-breaku' su tenisačice izgubile čak 11 svojih servisa

18.2.2019.
13:14
AFP
VOYO logo

Hrvatske tenisačice PetraMartića i DonnaVekić nisu se uspjele plasirati u 2. kolo 2.8 milijuna dolara vrijednog WTA turnira u Dubaiju. Martić je izgubila od Čehinje Katerine Siniakove 4-6, 3-6, dok je u drugom susretu Vekić izgubila od Tunižanke Jabeur 4-6, 6-7 (9).

Martić je odlično ušla u meč. U prvoj igri je oduzela servis suparnici i potom povela 2-0. Break prednosti je držala do osme igre kada je 22-godišnja Čehinja vratila izgubljeni servis izjednačivši na 4-4. Siniakova je povela 5-4 i potom napravila još jedan break za 6-4 i vodstvo 1-0 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu Čehinja je kod 2-1 napravila break, ali se Petra vratila smanjivši na 4-3. Nažalost, potom je ponovo izgubila servisa, a u idućem gemu i meč.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Petra Martić /AFP

Loše otvaranje

U drugom susretu Vekić je izgubila od Tunižanke Jabeur 4-6, 6-7 (9). Hrvatska tenisačica je već na startu meča izgubila servis, međutim u četvrtoj igri je vratila break izjednačivši na 2-2. Nažalost, Tunižanka je kod rezultata 3-3 napravila još jedan break i potom obranila prednost do kraja seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić je i na startu drugog seta izgubila servis, ali se ponovo vratila izjednačivši na 2-2. No, već u idućem gemu je ponovo izgubila servis i Jabeur je povela sa 4-2. Mlada Splićanka se još jednom vratila izjednačivši na 4-4, nakon čega je set otišao u trinaestu igru. U 'tie-breaku' su tenisačice izgubile čak 11 svojih servisa, nažalost Donna jedan više pa je Jabeur dobila 'tie break' sa 11-9.

Bio je to njihov treći međusobni susret i druga pobjeda za 24-godišnju Jabeur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI:

Petra Martić (HRV) - Katerina Siniakova (Češ) 4-6, 3-6

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ons Jabeur (Tuni) - Donna Vekić (HRV) 6-4, 7-6 (/9)

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo