POSVAĐALE SE NAJBOLJE SKIJAŠICE SVIJETA: / Lara se jako naljutila na lijepu Lindsey

Image

Zakuhala se situacija u Svjetskom kupu skijašica, ne samo zbog male bodovne razlike između vodećih, Amerikanke Lindsey Vonn i Švicarke Lare Gut.

29.2.2016.
15:26
VOYO logo

Još u subotu, Vonn je nakon pada na stazi helikopterom prevezena u bolnicu. Činilo se da je za lijepu Lindsey sezona završila zbog ozljede koljena, ali samo dan kasnije, Vonn se pojavila na stazi i najbrže odvezla kombinacijski spust, da bi u kombinaciji bila 13., a profitirala je i odustajanjem Gut u slalomskoj utrci.

Švicarka ju optužila da glumi

Švicarka je nakon utrke bila jako ljuta na Vonn, optužujući ju da glumi ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije joj prvi put, uvijek to radi. Sve mora pretvoriti u kazalište. Ovo joj sigurno nije zadnji takav ispad", izjavila je Švicarka.

Vonn joj nije ostala dužna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznato je koliki sam borac. Mnogi misle da dramatiziram i glumim, ali to su gluposti. Trpim velike bolove, ali se unatoč svim problemima borim na stazi", kazao je vodeća skijašica Svjetskog kupa.

Magnetska rezonanca kao dokaz

Kao dokaz, Vonn je ponudila magnetsku rezonancu svog koljena, kao i kratki video u kojemu joj liječnik velikom injekcijom izvlači tekućinu iz koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ukupnom poretku Svjetskog kupa vodi se velika borba između Vonn i Gut. Tri tjedna prije završetka sezone, Amerikanka ima 28 bodova prednosti pred Švicarkom koja je napravila pogrešku u kombinaciji i propustila ovog vikenda preuzeti vrh.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo