DERBI U LONDONU

‘POSEBNI’ SE VRAĆA NA STAMFORD BRIDGE: Hoće li mu navijači spremiti spektakularan doček kao prije šest godina?

Portugalac Jose Mourinho u nedjelju u 17 sati izaći će na travnjak Stamford Bridgea malo manje od godinu dana nakon što ga je Roman Abramovič po drugi put u karijeri potjerao iz kluba.

Pitanje koje se postavlja u engleskim medijima je kakav će mu doček spremiti u klubu kojem je donio tri naslova engleskih prvaka.

Ovo će jedno biti drugi put da se Mourinho vraća u London kao trener drugog kluba. Prvi puta to se dogodilo dok je kao prvi čovjek stručnog stožera milanskog Intera 2010. godine gostovao u osmini finala Lige prvaka. Osim što je srdačno pozdravljen preko razglasa, Chelseajevi navijači nisu prestajali pjevati pjesme njemu u čast te su zazivali njegov povratak koji se i dogodio tri godine kasnije.


Kako javlja Daily Mail to se ne bi trebalo dogoditi ovaj put. Iako je Chelsejevo osoblje dosta povezano s Mourinhom svjesno je važnosti utakmice. Navode kako će ga klupski dužnosnici toplo dočekati prije susreta, ali kada sjedne na klupu rivala nije za očekivati da će ga slaviti kao prije šest godina kada je stigao na Stamford Bridge s Interom.

Navijači su pak podijeljeni, ali je sigurno da ga tribine neće posebno srdačnmo pozdraviti, a niti transparenti s njegovim imenom neće biti dobrodošli.

Slučaj liječnice

“Bit će to neobičan dan za Josea jer je još uvijek dosta privržen klubu. No, očajnički će željeti pobijediti”, poručiila je Chelsejeva legenda Pat Navin.

Osim velikih uspjeha Mourinha za Chelsea veže i jedan dosta ružan incident, koji jem obilježio kraj njegove vladavine u tom klubu.

FBL-ENG-PR-CHELSEA-SUNDERLAND

 

Početkom prošle sezone izvrijeđao je klupsku ljiečnicu Evu Carneiro koja ga je potom optužila za zlostavljanje i diskrimnaciju. Cijeli slučaj je završio je na sudu.

MOURINHO U NOVIM PROBLEMIMA: Liječnica odbila milijunsku odštetu, suđenje ide dalje

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr