POSAO STOLJEĆA: / Evo koliko će velikani morati platiti za najboljeg engleskog napadača

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Jedan do najboljih nogometaša u Premier ligi ove sezone Jamie Vardy početkom veljače potpisao je novi ugovor s vodećom momčadi prvenstva Leicester Cityja.

8.3.2016.
9:06
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

Strijelac 19 prvenstvenih golova njime je produžio vjernost klubu do 2019. godine, a oni su ga nagradili povećanjem plaće s 40 na 80 tisuća funti tjedno.

No, The Times je sada objavio da u ugovoru postoji odštetna klauzula prema kojoj Vardy može napustiti klub ranije. Riječ je o 30 miljuna funti, a s obzirom da je riječ o nogometašu koji je blizu 30. godine riječ je dosta visokom iznosu, pogotovo što ga je Leicester platio samo jedan milijun funti Fleeteood Townu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno ostaje?

"Ako se Chelsea i Manchester United ne kvalificiraju u Ligu prvaka onda će teško privući Vardyja jer on ne želi propustiti šansu da zaigra u tom natjecanju. Tottenham je blizu Lige prvaka i pratili su Vardyja i ranije, ali teško da će klub narušiti financijsku struktutu kako bi ga doveli", piše The Times zaključujući da je izgledno da će ubojiti napadač ostati u svom sadašnjem klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo