PORTUGALAC NE ŽELI RONALDA NA OLD TRAFFORDU: / 'Takvo nešto ne dolazi u obzir, a evo i zašto'

Image
Foto: AFP, JAIME REINA
Image
Foto: AFP, JAIME REINA
20.6.2017.
17:43
AFP, JAIME REINA
VOYO logo

Nakon što je podignuta optužnica protiv njega za utaju poreza Portugalac je navodno odlučio napustiti Španjolsku čime je upalio alarm u kubovima koji bi ga silno željeli vidjeti u njihovom dresu.

Image
I ON JE VARAO DRŽAVU!? /

Jose Mourinho pod istragom zbog utaje poreza

U prvom redu Manchester Uniteda i PSG-a, ali i bogatih kineskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogućnost da se Ronaldo 'vrati kući' uzbudila je sve fanove kluba s Old Trafforda. Međutim osoba koja bi mogla biti presudna po ovo pitanju odlučno je rekla ne!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o treneru Joseu Mourinhu.

Naime, madridska Marca piše da Portugalac u svojoj momčadi želi Realovog napadača Alvara Moratu, ali da mu dogovor koji bi u drugi smjer poslao Davida de Geu i vratio Ronalda kući ne pada na pamet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je navodno rekao vodstvu kluba kako nije sklon dolasku Ronalda iz nekoliko razloga. Kao prvo njegove godine (32), potom 200 milijuna eura odštete, ali i profitabilnost s obzirom da bi Portugalac dobio plaću od 25 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, Marca piše i da Mourinho jednostavno ne želi igrača 'vjerojatno zbog loših odnosa kada je napuštao Madrid, pada igre ili što ne vjeruje u njegovu odlučnost da napusti Real'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Unitedov CEO Ed Woodward smatra da bi ovim transferom klub osigurao prvo mjesto na Forbesovoj listi najbogatijih, ali teško da će ići protiv trenera kojeg je sam doveo.

Španjolci zbog toga smatraju kako ovakav rasplet u Unitedu otvara vratar PSG-u da krenu po Ronalda. Također, uvjereni su da je Portugalac otvoren promjeni mjesta stanovanja, a presudno bi moglo biti i to što je u dobrim odnosima s predsjednikom kluba Nasserom El Khalifijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo