PORTLAND NADIGRAO KNICKSE: / Lillard briljirao, a Hezonja se nije proslavio protiv svoje bivše momčadi

Image
Foto: Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia
Image
Foto: Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

U noći s utorka na četvrtak u NBA-u odigrane su četiri utakmice

11.12.2019.
9:29
Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia
VOYO logo

Portland Trail Blazers su sinoć kod kuće sa 115-87 nadigrali New York Knickse, a Mario Hezonja je pobjedi nad svojom bivšom momčadi pridonio s pet koševa (šut iz igre 2/3), deset skokova, jednom asistencijom i jednom ukradenom loptom.

Damian Lillard je bio najbolji pojedinac Portlanda i utakmice s 31 pogotkom, od čega je osam trica, a Hassan Whiteside je dodao 17 koševa i 15 skokova. Carmelo Anthony i Anfernee Simons su ubacili svaki po 16 koševa za Portland kojem je ovo druga pobjeda u zadnjih pet utakmica. Julius Randle je bio najbolji u redovima New Yorka sa 15 koševa. Knicksima je ovo deseti uzastopni poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mami Heat su kod kuće sa 135-121 Nakon produžetaka svladali Atlanta Hawkse, a najzaslužniji za to je bio Duncan Robinson koji je tricom 17 sekundi prije kraja regularnog dijela odveo utakmicu u produžetke. Miamijev Kendrick Nunn je predvodio sve strijelce sa 36 koševa, a Bam Adebayo je upisao prvi triple-double u karijeri sa 30 koševa, 11 skokova i 11 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Graham predvodio Hornetse

Philadelphia 76ers su sa 97-92 bili bolji od Denver Nuggetsa, a Joel Embiid je zabio 22 koša uz 10 skokova i šest asistencija za pobjedničku momčad. Tobias Harris je dodao 20 ubačaja za Sixerse koji imaju omjer pobjeda i poraza kod kuće 13-0. Will Barton je predvodio Nuggetse sa 26 koševa.

Charlotte Hornets su sa 114-107 pobijedili gostujuće Washington Wizardse. Devonte Graham je bio najbolji kod Hornetsa sa 29 poena, a Rui Hachimura kod Washingtona sa 18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo