PORAZI ZA HRVATSKE TRENERE: / Repeša izgubio osmu u nizu, Real bolji od Perasovićevog Efesa

Image

Košarkaši milanske Olimpije koju vodi Jasmin Repeša i osmu utakmicu za redom u Euroligi ne znaju za pobjedu.

29.12.2016.
23:24
VOYO logo

Kruno Simon zbog ozljede nije igrao za talijanski sastav, kojeg sad očekuju dva teška gostovanja, kod Fenerbahčea i CSKA, pa se čini da su Repeši odbrojani dani u Milanu.

U momčadi koju vodi legendarni Šarunas Jasikevičius, najviše je zabio Arturas Milankis (16), s druge strane isti učinak imao je Mantas Kalnietis, litavski branič u redovima talijanskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubio i Perasov Efes

Večeras bolje nije prošao ni Velimir Perarsović, bivši hrvatski izbornik na klupi Anadolu Efesa. Turska momčad poražena je u Istanbulu od madridskog Reala sa 80:78.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednički koš zabio je Gustavo Ayon 32 sekunde prije kraja susreta. Efes je imao priliku izjednačiti, no promašio je dva napada. Prvo je Tyler Honeycutt 19 sekundi prije kraja promašio tricu, a tri sekunde prije kraja Thomas Heurtel je promašio šut za produžetak.

U gostujućim redovima najefikasniji su bili Luka Dončić sa 17 koševa i devet asistencija i Rudy Fernandez sa 14 koševa, dok je Amerikanac s hrvatskom putovnicom Dontaye Draper zabio tri koša uz tri asistencije. Efes su predvodili Brandon Paul sa 16 koševa, te Derrick Brown i Bryant Dunston sa po 14 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Efesu je to bio osami poraz, a Realu deseta pobjeda.

Zvezda dobila europskog prvaka

Za iznenađenje večeri pobrinuli su se košarkaši Crvene zvezde koji su u Beogradu pobijedili europskog prvaka CSKA 78:67.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beogradski sastav su do pobjede predvodili Ognjen Kuzmić sa 16 koševa, Marko Simonović sa 14 i Charles Jenkins sa 11 koševa. Kod gostiju najefikasniji je bio Andrej Voroncevič sa 21 košem.

Crvenoj zvezdi je to bila sedma pobjeda, dok je CSKA upisao treći poraz u 15 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiacos bolji od Fenera

Olympiakos je u Pireju pobijedio Fenerbahče 71:62. Matt Lojeski sa 14 i Ionnis Papapetrou sa 12 koševa bili su najefikasniji u pobjedničkim redovima, dok je goste predvodio Jan Vesely sa 22 koša i 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grcima je to bila deseta pobjeda, a Feneru šesti poraz. Na vrhu ljestvice i dalje se nalazi CSKA (12-3) ispred Real Madrida i Olampiakosa (10-5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo