PONOVNO ZAJEDNO: / Ancelotti želi dovesti svog ljubimca u Bayern

Image
Foto: AFP/MARCO BERTORELLO

Španjolski napadač Alvaro Morata mogao bi ovoga ljeta preseliti iz Juventusa u Bayern u zamjenu za braniča Medhija Benatiju i nešto novca.

30.3.2016.
21:53
AFP/MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Talijanski mediji navode kako je 23-godišnji španjolski napadač velika želja Carla Ancelottija, koji će od srpnja preuzeti Bayern. Ancelotti i Morata su odlično surađivali dok su obojica bili u Real Madridu.

Real ima pravo prvokupa

Morata je član torinske 'Stare dame', ali Real ima pravo prvokupa za 30 milijuna eura, a potom ga može 'preprodati' nekom trećem klubu. Prvo se nagađalo kako bi 'Kraljevski klub' taj posao mogao obaviti s Arsenalom, međutim, sada se u igru uključio i Bayern. Bavarci u posao žele ubaciti i Benatiju koji je već duže vrijeme na meti Juventusa. Talijanski prvak ga želi pod svaku cijenu, a u Münchenu je već prekrižen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madriđani žele Aubameyanga

Ipak, Real bi mogao vratiti Moratu i onda ga iskoristiti kako bi iz dortmundske Borussije doveo Pierre-Emericka Aubameyanga, čiji bi transfer mogao postati rekordan u kraljevskom klubu. U tom slučaju Real bi, uz španjolskog napadača, nadoplatio još 70 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morata je ove sezone postigao 10 golova u 40 nastupa u svim natjecanjima za Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo