PONOVNO OSRAMOĆEN: / Azijski Messi 'povaljao' Boatenga, Bayern izgubio u Rusiji!

Image
Foto: Screenshot/Youtube

U petom kolu Lige prvaka Bayern je izgubio 3:2 od Rostova, a gostovanje u Rusiji posebno će pamtiti Jerome Boateng koji je doživio reprizu svog najneslavnijeg trenutka u karijeri.

23.11.2016.
19:40
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Njemačkog reprezentativca je nakon Barceloninog Lionela Messija, na travu "povaljao" i Sardar Azmoun, kojeg zovu i "iranski Messi". Nesretni Boateng nasjeo je na fintu i završio na stražnjici. Azmoun je nakon toga lako svladao Svena Ulreicha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ovako je to izgledalo u dvoboju Barcelone i Bayerna:

https://streamable.com/ocei

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern i prije ove utakmice osigurao prolaz

Bayern je i prije ove utakmice osigurao prolaz u osminu finala, međutim ovim porazom praktički je ostao bez izgleda za osvajanje prvog mjesta u skupini. Atletico Madrid u iduća dva ogleda mora osvojiti jedan bod i bit će pobjednik skupine.

Njemački prvak je na otvaranju ovogodišnje Lige prvaka u Munchenu deklasirao Rostov 5:0 i nitko nije očekivao kiks Bavaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavarci su poveli golom Douglasa Coste u 35. minuti utakmice. Renato Sanchez se probio po lijevoj strani, vratar je obranio njegov udaraca, ali je Costa atraktivno zatresao mrežu.

Domaćin je izjednačio na 1:1 već opisanim golom Azmouna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 50. minuti Rostov je poveo pogotkom Poloza iz jedanaesterca koji je skrivio Boateng. Dvije minute kasnije za Bayern je na 2:2 izjendačio Bernat. Rusi su poveli 3:2 golom Christiana Noboe iz slobodnog udarca. Pucao je s 20-ak metara i pogodio desni donji kut za veliku pobjedu domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo