PONAVLJA LI SE SLUČAJ GUARDIOLA: / Ako Enrique ode Barcu preuzima čovjek koji je uništio Dinamo?

Image

Hoće li Barcelonini navijači opet proživljavati dramu kao onu što ih je zatekla u proljeće 2012.

10.11.2016.
13:29
VOYO logo

Nije Katalonac doživio neki neuspjeh koji bi ga pokolebao, odluku je donio zbog , tako je tvrdio, stresa koji nosi posao trenera najuspješnijeg kluba posljednjih 15-ak godina.

Image
TEŽAK DEBAKL DINAMA U ANDALUZIJI: /

Sevilla do vrha napunila mrežu nemoćnog Livakovića

Image
TEŽAK DEBAKL DINAMA U ANDALUZIJI: /

Sevilla do vrha napunila mrežu nemoćnog Livakovića

Njegov bivši suigrač i aktualni trener Barcelone Luis Enrique za sada odbija potpisati novi ugovor. To je izazvalo paniku s obzirom da mu on istječe krajem tekuće sezone, te sve podsjeća na situaciju od prije malo više od četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odluku o budućnosti neću donijeti prije 30. lipnja 2017.", rekao je Španjolac početkom sezone.

Barcelona stoga kao i svaki ozbiljan klub mora planirati budućnost bez njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsjednik Jordi Mestre izjavio je kako je Enrique 'prva, druga i treća opcija". Međutim postavlja se pitanje tko je četvrta.

Iako više-manje svi misle kako će Enrique produljiti vjernost s Barcelonom za godinu ili dvije iako je osvojio sve s klubom i za njega ne postoje neki realni ciljevi, ipak ne bi začudilo da krene Guardiolinim stopama te uzme pauzu ili ode u neki drugi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je Barcelona igrala sa Sevillom. Utakmica je na kraju proglašena jednom od najboljih u sezoni. Argentinski stručnjak Jorge Sampaoli, koji je stigao u klub ovog ljeta, napravio je ogroman utjecaj na igru Seville. Dobili su sve utakmica na svom stadionu, osim one u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igru koju je prikazala njegova momčad katalonski Sport je podsjetila na onu Barcelone pod Guardiolom. Stoga je odmah postao jedan od favorita za najpoželjnije trenersko mjesto.

"Navijači su otkrili trenera čija momčad igra kao Barcelona pod Guardiolom. Intenzitet, pritisak, napadačka igra, mijenjanje pozicija, taktički rizici...Sampaoli ima gotovo sve vrline koje Barcelona zahtijeva od svojih trenera i na njega treba računati ako Enrique ode na kraju sezone", komentar je Sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CLAUDIO REYES
Image
Foto: AFP, CLAUDIO REYES

Španjolski novinar Albert Masnou, koji je blizak s Argentincom, rekao je za Bleacher Report kako bi Sampaoli volio voditi Barcelonu.

"Naravno da bi to voli, ali tko ne bi. S obzirom na njegov profil mislim da ne bi imao problema kada bi vodio klubove poput Barcelone ili Real Madrida", smatra Masnou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barceloni navijači, jasno je, ne bi željeli doznati je li Argentinac stvarno u stanju voditi njihov klub, ali ako Enrique ode čini se izglednim da će se to dogoditi.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo