ČAČIĆ OTIŠAO NA POGREB, MIŠE VODIO PRESICU: / 'Luka je jučer doktorirao, a poznavajući Srnu, očekujem ga protiv Čeha'

Image
Image

Nakon što je reprezentacija odradila trening u Deauvilleu, na konferenciji za novinare nije bilo izbornika Ante Čačića.

13.6.2016.
15:00
VOYO logo

Darijo Srna još se sinoć privatnim avionom zaputio u Metković, a za njim je danas krenuo i izbornik Čačić te izvršni direktor HNS-a DamirVrbanović, viši savjetnik predsjednika HNS-a ZorislavSrebrić, član stručnog stožera JosipŠimunić, dužnosnik HNS-a NikšaMartinac i fizioterapeut BojanRadanović. Svi se vraćaju večeras, dok će se za Srnu tek vidjeti.

Image
NAJTUŽNIJI DAN KAPETANA: /

Srna napustio kamp Vatrenih i privatnim avionom odletio na sprovod svom ocu u Metković

"Skautirali smo tursku reprezentaciju i pogodili gotovo u svemu. Jedino što nismo realizirali šanse koje smo stvorili. To i nije kritika. Turci do 90. minute nisu imali pravu šansu. Zadovoljni smo, odigrali smo na visokoj razini", kazao je Miše koji danas, kao i njegov imenjak Ante Čačić i "mali" Ante Ćorić, slave imendan na sv. Antuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Česi su ozbiljniji od Turaka

Hrvatsku u petak čekaju Česi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su ozbiljniji od Turske, uostalom, bili su ispred njih u skupini. Imaju jednu zvijedu, Rosickog, ovi ostali su diciplinirani, vraćaju se, rade prekršaje nakon izgubljene lopte. Sigurno je da mi nećemo kalkulirati", pojasnio je Čačićev asistent.

Nakon Češke u drugom krugu

"Ne smijemo kompromitirati rezultat protiv Turske. Mislim da imamo dovoljno iskusnih i kvalitetnih igrača. Nadam se da ćemo već nakon Češke biti u drugom krugu", dodao je Miše i pohvalio Modrića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je jučer doktorirao. To je doktor nogometa i svi mu moramo skinuti kapu. Pokazao je da je vođa ove generacije i da ćemo s njim, ako ostane na takvom nivou, napraviti velik rezultat."

'Srna je pravi kapetan'

"Niti jednog trenutka nismo razgovarali hoće li Darijo Srna preskočiti utakmicu protiv Češke, jer nismo imali vremena. Poznavajući Darija, koji je znao da mu je otac teško bolestan, očekujemo da će biti spreman za Češku. Svi mu trebamo odati počast, on je pravi kapetan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorluka će igrati, samo je mirovao

Trening u Deauvillu propustio je i Vedran Ćorluka, kojemu je turski igrač laktom razbio i raskrvario glavu. No, liječnik reprezentacije, dr. Boris Nemec izjavio je kako će Ćorluka biti spreman za okršaj sa Češkom u petak.

"Ćorlukino je stanje dobro, danas je preskočio trening da malo miruje. Jučer smo mu šivali glavu, ali je pri udaranju lopte opet prokrvario. Danas smo ga odlučili poštedjeti. Bit će spreman za Češku", kazao je dr. Nemec govoreći i o ostalim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripreme bez ozljeda

"Perišić je osjetio grčeve u zadnjim minutama i zato je tražio zamjenu. No, i on će biti spreman za petak. U reprezentaciji sam 20 godina, još niti jedne pripreme nisu bile kao ove, prošle bez ozljeda. Niti ovo s Vedranom nije ništa posebno, osim što je jako krvario. Strinić se požalio na zadnju ložu, ali također je riječ o zamoru. On je završio utakmicu pa nije ništa ozbiljno", kazao je dr. Nemec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo