TO JE DUH

POLUMARATON U VRIJEME IZOLACIJE: Bosanski maratonac istrčao 21 kilometar na balkonu; ‘Preporučujem svima koji ne mogu bez treninga…’

‘Želim istaknuti da sam polumaraton istrčao za sve ljude u svijetu koji su zaraženi koronavirusom i koji su u izolaciji te ne mogu izlaziti izvan kuće’

U doba izolacije zbog pandemije koronavirusa brojnim ljudima, a pogotovo sportašima, teško pada što se ne mogu baviti aktivnostima na otvorenom. Jedan od njih je i maratonac iz Bosne i Hercegovine Emir Hastor koji je smislio rješenje – on je istrčao polumaraton na balkonu svoje kuće, čime se pohvalio na Instagramu.

“Za sve one koji su zaraženi koronavirusom i koji su u izolaciji – Polumaraton od 21097 metara istrčan na terasi dužine sedam i pol metara! MOLIM VAS OSTANITE DOMA”, napisao je Hastor.

https://www.instagram.com/p/B-Fjf-Nhu8e/

Preporuka za one koji ne mogu bez treninga

Za tamošnji medij Klix rekao je da mu je za istrčavanje polumaratona trebalo jedan sat, 36 minuta i 59 sekundi, što je izvrstan rezultat i na pravoj stazi.

“Bilo je naporno, ali bih preporučio onim osobama koje ne mogu bez treninga da treniraju kod kuće. Želim istaknuti da sam polumaraton istrčao za sve ljude u svijetu koji su zaraženi koronavirusom i koji su u izolaciji te ne mogu izlaziti izvan kuće”, poručio je Hastor.

Povratak na Net.hr