KRITIKA GA SMETA

POLUDIO NA JELIČIĆEV KOMENTAR: Danas svatko ima svoje mišljenje, a Hajduku se traži ‘dlaka u jajetu’

Nogometaše Hajduka čeka u nedjelju utakmica s Interom, a trener “bijelih” Marijan Pušnik osvrnuo se na prošlu utakmicu, onu protiv Lokomotive. odgovarajući na kritike.

Zasmetalo je Pušnika mišljenje HTV-ova analitičara u emisiji Stadion, Joško Jeličić osvrnuo se na slabo kretanje napadača Marka Futacsa.

“Nogomet je zanimljiv jer ima svako svoje stajalište. Futacs je pratio svog igrača i oduzeo mu loptu nakon 40 metara sprinta. Zato je normalno da nakon toga odmori. Kad je Hajduk u pitanju, neki uvijek traže ‘dlaku u jajetu”, kazao je Pušnik za 24sata. 

‘Drvo koje ne trči’

“Prije su govorili da je Futács ‘drvo koje ne trči’, a sad kad trči, sad ne valja nešto drugo. Vidjeli ste kako je zabio gol protiv Rijeke. Što ćete, danas je demokracija, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ako nekome smeta, neka mu smeta”, dodao je trener “bijelih” koji je odgovorio na primjedbu da se Hajdukova igra svodi samo na nabacivanje dugih lopti.

“Naša se igra ne svodi na nabijanje lopte. Futacs ima skoro dva metra i 90 kila, ali nije spor. Ne znam da su duge lopte postale zabarnjene. Ponekad sam i ja razočaran jer se previše diže lopta na njega”, kazao je Pušnik.

Povratak na Net.hr