POLUDIO NA JELIČIĆEV KOMENTAR: / Danas svatko ima svoje mišljenje, a Hajduku se traži 'dlaka u jajetu'

Image

Nogometaše Hajduka čeka u nedjelju utakmica s Interom, a trener "bijelih" Marijan Pušnik osvrnuo se na prošlu utakmicu, onu protiv Lokomotive. odgovarajući na kritike.

26.11.2016.
11:34
VOYO logo

Zasmetalo je Pušnika mišljenje HTV-ova analitičara u emisiji Stadion, Joško Jeličić osvrnuo se na slabo kretanje napadača Marka Futacsa.

"Nogomet je zanimljiv jer ima svako svoje stajalište. Futacs je pratio svog igrača i oduzeo mu loptu nakon 40 metara sprinta. Zato je normalno da nakon toga odmori. Kad je Hajduk u pitanju, neki uvijek traže 'dlaku u jajetu", kazao je Pušnik za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Drvo koje ne trči'

"Prije su govorili da je Futács 'drvo koje ne trči', a sad kad trči, sad ne valja nešto drugo. Vidjeli ste kako je zabio gol protiv Rijeke. Što ćete, danas je demokracija, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ako nekome smeta, neka mu smeta", dodao je trener "bijelih" koji je odgovorio na primjedbu da se Hajdukova igra svodi samo na nabacivanje dugih lopti.

"Naša se igra ne svodi na nabijanje lopte. Futacs ima skoro dva metra i 90 kila, ali nije spor. Ne znam da su duge lopte postale zabarnjene. Ponekad sam i ja razočaran jer se previše diže lopta na njega", kazao je Pušnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo