POLJUD ĆE U ČETVRTAK GORJETI: / Stigla vijest koja najbolje govori što Vatrene čeka u Splitu

Image

Splitski stadion dugo vremena nije ugostio ovako veliki broj navijača

9.10.2019.
10:01
VOYO logo

Dodatne ulaznice za utakmicu Hrvatska - Mađarska na Poljudu koje su puštene u prodaju u utorak rasprodane su u kratkom roku, objavio je HNS na službenoj stranici.

"Ulaznice su bile u internetskoj prodaji, a brza prodaja još je jednom posvjedočila o velikom interesu navijača za splitski kvalifikacijski okršaj. Dodatni kontingent ulaznica omogućen je jer dio ulaznica kupljenih putem interneta nije plaćen u propisanom roku, a dio ulaznica vratili su UEFA i Mađarski nogometni savez. K tomu, oko 500 sjedalica ugrađeno je na mjestima gdje su bile iščupane, pa se proširio i maksimalni kapacitet stadiona", poručili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stadion će, inače, biti otvoren od 18:45 sati, a zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona iz Saveza je stigao poziv navijačima da dođu što ranije (preporuka je da to učine dva sata prije početka utakmice) te da zauzmu svoja mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upute navijačima

"Molimo navijače da se pridržavaju odredbi vezanih za Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o javnom redu i miru, osobito vezano na neprimjereno skandiranje, konzumaciju alkohola i uporabu pirotehnike.

Na stadion se neće moći unijeti kišobrani, veće torbe ili ruksaci, boce, upaljači, kovanice i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara. Također neće biti moguć unos zastava ili transparenata dimenzija većih od 2,00 m x 1,00 m odnosno neprimjerenog sadržaja i neće biti dozvoljeno postavljanje zastava ili transparenata na ograde ili druga mjesta stadiona Poljud na način da bi zaklanjao pogled s ili prema tribinama", poručili su iz HNS-a uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo