DERBI NA MAKSIMIRU

POLICIJA NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Jake snage dočekuju Torcidu na naplatnim kućicama

U Zagrebu se u nedjelju u 17 sati igra derbi Dinama i Hajduka. Stoga policije ništa ne prepušta slučaju. Mjere pripravnosti podignute su na višu razinu, a policija je objavila i upozorenje navijačima.

“S obzirom da se očekuje veći broj posjetitelja i navijača te organiziranih navijačkih skupina, a temeljem iskustava vezanih za problematiku navijača, policija će u kontinuitetu poduzimati niz mjera i radnji sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, Zakonu o javnom okupljanju, Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i drugim propisima kako bi ova utakmica protekla u povoljnom sigurnosnom okružju.


Ulazi za gledatelje se otvaraju u 15 sati, a za gostujuću tribinu jug već od 14 sati te je, zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem sprječavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona, potrebno doći čim ranije na stadion”, priopćila je policija.

Kako bi se pobrinuli da dan prođe bez incidenata policija je odlučila dočekati navijače Hajduka na naplatnim kućicama u Lučkom te ih ispratiti do Maksimira.

Povratak na Net.hr