ŠTO ĆE BITI S IVANOM RAKITIĆEM? / Španjolci pišu da je Barca donijela konačnu odluku

Image
Foto: AFP

Hrvatski veznjak na teškim je mukama uoči ljetnog prijelaznog roka

8.4.2019.
13:24
AFP
VOYO logo

Bliženjem završetku nogometne sezone sve se više po španjolskim medijima piše o neizvjesnoj sudbini hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića. U svojim izjavama veznjak uvijek napominje kako želi ostati na Camp Nou, međutim, poznato je i da traži poboljšanje radnih uvjeta na što u klubu za sada nemaju sluha.

Stoga je jasno da se njegov položaj koristi kao izvor brojnih glasine. Samo je u nedjelju objavljeno da je rekao 'da' Juventusu, ali i da je pred vratima Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se Bartomeu

“Želimo da naši igrači budu sretni, a Rakitić je jedan od Barceloninih najvažnijih igrača. Trener u njega ima veliko povjerenje. Ipak, moramo osigurati ispravan balans u plaćama i vidjeti na kraju sezone što će biti s njime”, nejasno je pak poručio Barcelonin predsjedni Josep Maria Bartomeu.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 2, 2019. (Photo by CURTO DE LA TORRE / AFP)

Jaka konkurencija

Posljednji koji su se uključili u raspravu oko budućniosti igrača je Cadena COPE. Prema njima Rakitić će ostati u Barceloni unatoč ogromnim ponudama iz cijele Europe. Navode da će se na Camp Nou zadržati barem još jednu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističu i da unatoč tomu što nije dobio novi ugovor Valverede i Bartomeu inzistiraju da ostane još godinu dana. Također napominju kako je šef Barce rekao da pregovori oko novog ugovora moraju za sada pričekati, ali da bi do njih moglo doći. Kako god, dolazak Frenkeieja de Jonga znači pojačanu konkurenciju u borbi za mjesta u veznom redu, ali čini se da je to izazov kojeg je Vatreni spreman prihvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo