POJEO JE SVOJE RIJEČI: / Surova realnost pogodila englesku zvijezdu!

Image
Foto: AFP

Joey Barton konačno je našao novi klub, potpisao je ugovor s engleskim drugoligašem Burnleyjem.

28.8.2015.
8:43
AFP
VOYO logo

Mušićavi nogometaš čiju ćemo karijeru pamtiti zbog tučnjava i suspenzija, iznimno je britkog jezika. Engleze oduševljava i kao vrlo kvalitetan TV komentator, ali 32-godišnji Joey i dalje nije objesio kopačke o klin. Želio ga je nedavno i Slaven Bilić u West Hamu, ali navijači nisu željeli 'tempiranu bombu' u svlačionici i posao je propao. Uz to, proteklih godina je vrlo aktivan na društvenim mrežama. Rado se raspravlja s navijačima, a posebno je Burnley imao na piku.

Naime, još 2013. godine su ga na sjeveru Engleske gađali bocom Coca-Cole, od tada i konstantno vrijeđali tijekom dvoboja s njegovim QPR-om, a on se sprdao sa njima preko interneta i posebno ismijavao jer su prošlog ljeta slavili 2. mjesto u Championshipu i organizirali paradu. Jedan navijač Burnleya mu je odgovorio da je QPR 's*anje' i 'precijenjena momčad', da bi Barton poentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda i jesmo s*anje, moguće je da smo i precijenjeni, ali barem ne moramo živjeti u Burnleyu", poručio je tada Barton iz Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada mora pojesti svoje riječi, jer će najmanje godinu dana živjeti u Burnleyju. Joey će sigurno ubuduće paziti što priča...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo